Sloganul de campanie al Aliantei Romania Dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este "Reporneste inima Romaniei", a anuntat duminica seara presedintele PDL, Vasile Blaga, la finalul Colegiului Director National al partidului, informeaza Agerpres. Tot duminica in cadrul unei conferinte de presa Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

"Nu avem un imn propriu-zis al ARD in acest moment. Avem mai multe propuneri, dar inca nu am luat o decizie. Sloganul este 'Reporneste inima Romaniei' - De asemenea, vom pastra si mesajul cu care s-a lansat ARD - Alege calea dreapta!", a declarat Vasile Blaga.

El a precizat ca in cadrul CDN al PDL s-au prezentat programul de guvernare al ARD si strategia de campanie a aliantei.

Intrebat daca la lansarea candidatilor ARD la parlamentare a fost invitat si presedintele Traian Basescu, Blaga a raspuns ca nu. "Dansul nu candideaza la aceste alegeri si este o lansare a candidatilor ARD", a completat liderul PDL.

La Colegiul Director National au participat in calitate de invitati si ceilalti doi co-presedinti ai ARD Mihai Razvan Ungureanu (PFC) si Aurelian Pavelescu (PNTCD).

Tot duminica in cadrul unei conferinte de presa Vasile Blaga a anuntat ca presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta.

"De astazi, vom coordona campania electorala de la sediul de campanie al Aliantei Romania Dreapta. De aici vom coordona batalia electorala. Am avut, inainte de conferinta de presa, o mica sedinta a co-presedintilor ARD in urma careia am luat cateva decizii pe termen scurt. Domnul Adriean Videanu a fost desemnat ca sef al campaniei electorale a ARD, iar domnul Traian Ungureanu ca purtator de cuvant al campaniei ARD. In aceasta seara, in cadrul Colegiului Director National al PDL se vor purta discutii pe marginea strategiei de campanie la care vor participa si strategii celorlalte formatiuni din cadrul ARD. Maine (luni - n.r.), la ora 15.00, va avea loc lansarea candidatilor ARD la Opera Romana, iar marti, la ora 11.00, vom lansa la Hilton programul nostru de guvernare", a declarat Vasile Blaga.

Intrebat cat va costa chiria sediului ARD, o cladire cu etaj din strada Dumbrava Rosie nr.10, Blaga a precizat ca suma totala pe perioada campaniei electorale va fi de "30.000 de euro, platiti din banii stransi din cotizatii de organizatia PDL de Bucuresti".

Luni, ARD isi lanseaza candidatii la Opera Nationala

Asa cum anunta HotNews.ro pe surse, PDL, PNTCD si Forta Civica intentioneaza sa-si lanseze candidatii la Opera Nationala in prezenta a aproximativ 800 de persoane. Evenimentul va avea loc, luni, la Opera Nationala din Bucuresti. Liderii ARD au ales ca programul de guvernare sa fie prezentat intr-un eveniment separat care se va desfasura la Hilton. Lansarea ARD a fost gandita ca opusul evenimentului organizat de USL care se se desfasurat pe National Arena in prezenta a 70 000 de sustinatori.