Iulian Craciun, un tanar de 34 de ani imobilizat intr-un carucior cu rotile si care a devenit cunoscut dupa ce a fost calcat pe trecerea de pietoni de un Porsche Cayenne condus de Genica Boierica, va candida din partea ARD impotriva lui Dan Voiculescu pentru un post de senator in colegiul 8 din Bucuresti, scrie Evenimentul Zilei.

Tanarul a absolvit Facultatea Electronica a Universitatii Bucuresti, este casatorit si are o fetita de doi ani. Are Atrofie Spinala Musculara Tip 3 si este imobilizat intr-un carucior.

"El are mii de angajati, eu am mii de prieteni. El are foarte multi bani, eu - foarte putini. El are foarte multi oameni care il urasc, eu n-am asa ceva. El are acces la 40% din media romaneasca, insemnand online si televiziuni, de cealalta parte, eu am acces la resursele prietenilor", a declarat acesta, pentru Evz.

Iulian Craciun a fost lovit anul trecut pe trecerea de pietoni, pe culoarea verde, de controversatul om de afaceri craiovean Genica Boierica.

"De-a lungul vietii mele am luptat cu foarte multe greutati. Am suferit o interventie foarte grea, in urma careia am intrat de doua ori in coma. Apoi, am fost operat pe coloana, din cauza unui accident nefericit. Cand m-am trezit nu puteam nici macar sa stau in fund sau sa-mi tin gatul. Am trecut si peste astea. Prin urmare, mai conta pentru mine un accident de circulatie?", spune acum Iulian, care se judeca cu Genica Boierica.