Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca va face publice toate costurile organizarii mitingului de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare, adaugand ca totul s-a facut "transparent si pe documente", anunta Agerpres.

"Vom face publice toate costurile, pentru ca tot ceea ce s-a facut s-a facut transparent si pe documente", a spus Dragnea, la finalul evenimentului.

Intrebat cat a costat inchirierea stadionului, Dragnea a spus ca in jur de 40.000 euro.

El a adaugat ca la reuniunea de pe Arena Nationala s-a simtit determinarea tuturor celor din USL de a castiga alegerile.

"A fost o intalnire foarte buna, un eveniment foarte bun, a fost foarte multa vibratie in Arena Nationala, toti colegii nostri au simtit si am simtit si eu la ei foarte multa dorinta de victorie, foarte multa determinare ca pe 9 decembrie sa facem din Romania un nou inceput, puternic, statornic si un drum serios catre dezvoltare. Vom respecta toti partenerii europeni, vom privi cu foarte mult respect si recomandarile lor, dar vrem sa utilizam toate drepturile noastre pe care le avem prin faptul ca suntem membri in UE cu drepturi depline. Vrem sa fim drepti si mandri si respectati. Ceea ce este important sa stie poporul roman este ca ceea ce hotaraste sa faca va fi luat in seama de toata lumea si din interior si din exterior", a spus secretarul general al PSD.

El a marturisit ca a avut emotii pentru organizare, in conditiile in care evenimentul a fost cel mai mare organizat de un partid din Romania.

"Am fost foarte preocupat si de faptul ca s-a ajuns greu la stadion cu autocare, cu microbuze, cu masinile, pentru ca era si ora de trafic intens. Au venit peste 75 mii de oameni. A iesit cum mi-am dorit", a afirmat Dragnea.