Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian precizeaza, pe blog, ca in sedinta conducerii partidului de luni el a votat impotriva unei cooptari pe listele USL a lui George Becali pentru alegerile parlamentare, dupa ce Crin Antonescu a sustinut ca decizia a fost luata in unanimitate, transmite Mediafax.

"Doresc sa aduc o mica rectificare stirii de presa potrivit careia mandatul presedintelui PNL pentru a negocia sustinerea de catre PNG a a USL, inclusiv prin participarea pe listele USL, pe locurile PNL, a presedintelui PNG, a fost adoptat in unanimitate. Personal am votat impotriva (stiu ca a existat si o abtinere). Motivul pentru care am votat impotriva l-am prezentat in cadrul sedintei de birou PNL. Nu doresc sa reiau aceste argumente, caci nu vreau, cum am mai spus-o, sa intru in polemici publice cu unii dintre colegii mei de partid", sustine Vosganian, intr-o postare pe blogul personal.

Conducerea PNL a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de George Becali, si PNTCD - aripa Ciorbea, in contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anuntat presedintele liberalilor, Crin Antonescu.

Antonescu a spus ca daca aceste discutii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va sustine candidatii USL, George Becali va trebui sa se inscrie intr-un partid din USL pentru a candida.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca discutiile de amanunt cu Victor Ciorbea si cu Gigi Becali, dar si cu Victor Ponta si cu presedintii de organizatii vor avea loc in urmatoarele zile.

"Nu va asteptati la doua lucruri, cel putin pentru ziua de astazi: la destramarea USL si la inlaturarea mea din fruntea PNL (...) Vocile care nu sunt... sau care au ceva de spus o spun public, votul a fost unul unanim, deci cu unanimitate", a declarat Antonescu.