Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniti la Eforie Nord, ca partidul va creste in sondaje daca "o colega care nu a mai aparut in peisaj" nu mai vorbeste, ulterior el precizand ca s-a referit la Elena Udrea, relateaza Mediafax.

In fata tinerilor democrat-liberali, Cezar Preda nu a pronuntat numele Elenei Udrea, ci a vorbit despre ea ca despre "o colega care n-a mai aparut in peisaj in ultima vreme".

"O colega care n-a mai aparut in peisaj in ultima vreme ne-a spus ca, daca o sa avem o comunicare mai buna, o sa crestem in sondaje. Eu ii spun ca noi o sa crestem in sondaje daca nu mai vorbeste ea!", a precizat Cezar Preda.

Cezar Preda le-a mai spus tinerilor in discursul sau ca cine a gresit plateste si face un pas in spate, "altfel partidul nu scoate capul".

"Cine a gresit plateste, cine a gresit face un pas in spate, altfel partidul nu scoate capul", a mentionat Cezar Preda.

Ulterior, Preda a precizat ca atunci cand le-a vorbit tinerilor PDL s-a referit la Elena Udrea.

La sfarsitul lunii august, liderul Noua Republica, Mihail Neamtu, i-a cerut fostului lider PDL Elena Udrea sa faca pasul in spate, el aratand ca "politicienii compromisi trebuie sa se retraga". IN replica, Elena Udrea a precizat atunci ca se teme de "aroganta si autosuficienta" unora care fara un merit in trecut se proclama "prezentul si viitorul".