Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, a acuzat, sambata, la Guvern, "intepaturi" in zona inimii, doua echipaje SMURD intervenind la fata locului, anunta Mediafax.

UPDATE Purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, a declarat, sambata, ca starea de sanatate a ministrului Puiu Hasotti, este stabila, acesta aflandu-se la spital.

"Am vorbit cu domnul ministru Cepoi, este intr-o situatie stabila. Dansul a plecat inainte de inceperea sedintei de Guvern", a spus Zaharescu, citat de Agerpres. Intrebat daca Hasotti a fost internat, acesta a spus ca nu stie, dar 'cu siguranta este la spital' si are 'probabil' probleme cardiace.

Sambata dimineata, inaintea sedintei de Guvern, Hasotti a iesit din sala de sedinta, impreuna cu ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi.

Cei doi ministri s-au intalnit pe hol cu premierul Victor Ponta.

"Vedeti ca intarzii putin, ma duc cu domnul Cepoi sa imi faca un control, ma inteapa inima", i-a spus Hasotti premierului, care a intrat in sala de sedinte. Puiu Hasotti isi tinea o mana in dreptul inimii.

In scurt timp, la Palatul Victoria au sosit doua echipaje SMURD care i-au facut cateva investigatii ministrului Culturii.

Ulterior, acesta a plecat de la Palatul Victoria cu masina sa.

Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, se afla la Spitalul Floreasca, unde i se fac investigatiile necesare dupa ce a avut o criza hipertensiva, au declarat reprezentantii unitatii sanitare.