Premierul Victor Ponta a apreciat, vineri, ca declansarea unui nou proces de suspendare a presedintelui nu este viabila din punct de vedere politic in acest moment, dar s-a declarat convins ca "merita folosita o cale constitutionala pentru ca situatia actuala sa-si gaseasca o rezolvare", relateaza Mediafax.

Ponta a fost intrebat, la Antena 1, despre oportunitatea unui nou proces de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

"Acum, nu, evident. Azi, daca ma intrebati. Pe de alta parte, insa, eu sunt absolut convins ca merita folosita o cale constitutionala pentru ca situatia actuala sa-si gaseasca o rezolvare", a spus Ponta.

Tragem cu tunul dupa muste? Sa-mi fie frica de Neamtu, de Papahagi, de Ungureanu?

In ceea ce priveste coalizarea fortelor de dreapta, Victor Ponta a declarat ca nu se teme si i-a caracterizat pe unii dintre reprezentantii acestei constructii drept "caraghiosi".

Intrebat daca se teme de Mihai Razvan Ungureanu si de forta de dreapta pe care acesta o construieste, Ponta a raspuns: "Nu, sincer, sunt caraghiosi, doar domnul Basescu exista".

"Chiar sunt caraghiosi, sincer. Acuma ce facem? Tragem cu tunul dupa muste? Sa-mi fie frica de Neamtu, de Papahagi, de Ungureanu? Sa fim seriosi", a adaugat el.