Cristian Boureanu a declarat ca PDL, prin organizatia Teleorman a partidului, a depus a doua plangere penala la adresa lui Liviu Dragnea, pe motiv ca acesta, intr-o teleconferinta, ar fi cerut ca dupa ora 21.00 sa fie dati afara toti reprezentantii PDL din sectiile de votare, transmite rtv.net.

Liviu DragneaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

"Organizatia noastra din Teleorman a depus o plangere penala, este o noua plangere penala pentru Liviu Dragnea si plangeri pentru presedintii sectiilor de votare din tot judetul, avand in vedere ca am asistat la discutii si avem informatii de la teleconferinta a domnului Dragnea prin care acesta solicita ca, incepand cu ora 21.00, sa fie dati afara din sectii reprezentantii PDL-ului. Acest lucru nu se va intampla numai in Telorman, ci si in judetele Vrancea, Mehedinti, Dolj, Olt, Constanta si Braila", a sustinut Boureanu intr-o conferinta de presa.

Vicepresedintele democrat-liberal a aratat ca deja in judetul Vrancea s-a intamplat acest lucru si au fost depuse sapte plangeri penale dupa ce reprezentantii PDL din sectiile de votare ar fi fost dati afara din aceste sectii "din motive puerile" de genul: "ati intarziat la sectie, te dam afara, o sa-ti povestim noi maine ce s-a intamplat in sectia de votare".

"Semnalul de alarma este pentru toata tara, dupa ora 21.00 asteptam tentative masive de fraude la vot, inclusiv cu violenta", a mai sustinut Boureanu.