Premierul Victor Ponta l-a premiat, sambata seara, pe castigatorul de anul acesta al Raliului Sibiului, Andreas Mikkelsen, iar la un moment dat, in timpul festivitatii, Ponta a fost huiduit de cateva persoane care asistau la ceremonie, relateaza Mediafax.

Ponta asistat, sambata seara, la finala Raliului Sibiului, la care si el a concurat, in ultimii sase ani, din pozitia de copilot, el salutandu-i si felicitandu-i pe cei care au ramas in competitie.

Premierul a asistat si la festivitatea de premiere si l-a premiat pe castigatorul de anul acesta al raliului, Andreas Mikkelsen, in timpul ceremoniei Ponta fiind huiduit de cateva persoane.

Intrebat despre acest lucru, premierul a declarat: "Nu am auzit nimic. Am participat astazi, la Sibiu, la unul dintre cele mai frumoase evenimente de anul acesta. Nu vreau sa comentez altceva".

In septembrie 2011, Ponta a participat, din pozitia de copilot, la Campionatul National de Raliuri, anuntand atunci ca este ultimul an in care ia parte la astfel de competitii, motivand ca 2012 este an electoral si nu va mai avea suficient timp liber.