Presedintele fondator PNL 1990, Radu Campeanu, a declarat luni ca nu are nimic impotriva liderului liberal, Crin Antonescu, si a negat ca ar fi spus ca poporul roman nu il va vota pe candidatul USL la presedintie, relateaza Agerpres.

"Nu am avut nicio discutie si nu am nimic impotriva lui. Este clar ca in ipoteza, posibila de altfel, ca va fi el candidat la Presedintie, sa particip la campania electorala pentru ca socotesc ca Crin Antonescu este mai cultivat si mai educat decat diversi adversari. Asa ca este normal sa-l sprijin cu toata puterea la campania electorala care va urma. (...) Nu am nimic impotriva lui Crin Antonescu si repet, daca ajungem la alegeri, sunt foarte doritor sa-l sprijin masiv cu tot ce pot in campania electorala", a spus Campeanu, la sediul central al PNL.

Seniorul liberal i-a recomandat lui Crin Antonescu "sa vorbeasca asa cum trebuie pentru ca are cultura necesara".

"Nu am ce sa-i recomand mai mult decat noroc", a mai spus el.

El a sustinut ca declaratiile aparute in presa, conform carora nu crede intr-un succes la prezidentiale al lui Crin Antonescu, nu ii apartin.

Radu Campeanu declara, recent, intr-un interviu publicat in presa centrala, ca nu crede intr-un succes la prezidentiale al actualului candidat USL, Crin Antonescu.

"Candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale nu este stabilita inca, nu e hotarata. Lucrurile acestea vor fi discutate. Nu cred ca poporul roman il va vota pe Crin Antonescu. Mai ales dupa experienta cu Basescu, nu vor vota un om care nu are prestanta si echilibrul necesar", spunea Campeanu.

Ulterior, Crin Antonescu a spus ca declaratia lui Radu Campeanu nu-i face rau, ci ii produce un anumit dezgust, adaugand ca regreta ca pe unii oameni, care au stat deoparte de lupta pe care a dus-o PNL, nu i-a "dat afara pe usa".