Secretarul executiv al PDL Prahova, Gheorghe Necula, a demisionat din partid, al carui membru a fost timp de 15 ani, motivandu-si demisia prin faptul ca activitatea sa politica nu a fost apreciata "la justa valoare" si acuzand strategia PDL la aceste alegeri locale, informeaza Mediafax.

Gheorghe Necula, care a ocupat una dintre functiile de secretar executiv in PDL Prahova, organizatie condusa de Roberta Anastase, si-a dat demisia din partid dupa ce timp de 15 ani a fost membru al acestei formatiuni politice.

Gheorghe Necula, care era si prim-vicepresedinte al PDL in colegiul uninominal 9 Prahova si care ocupa si functia de director al RAR Prahova din anul 2005, a declarat, vineri, pentru Mediafax ca a demisionat din PDL pentru ca activitatea sa politica nu a fost "apreciata la justa valoare".

Intrebat cum comenteaza rezultatele obtinute de PDL Prahova la alegerile locale din 10 iunie, Necula a acuzat strategia PDL Prahova, spunand ca la nivelul acestei organizatii au fost pusi in functii de conducere oameni tineri, dar fara experienta.

"PDL a adoptat o strategie noua. La conducerea partidului au venit numai oameni tineri, care, din pacate, sunt lipsiti de experienta. Nu am nimic impotriva tineretii lor, dar trebuie intai sa ocupe functii de executie si dupa aceea, dupa ce capata experienta politica necesara, sa primeasca functii de conducere. La o astfel de abordare a problemelor, era normal ca rezultatele obtinute sa fie cele care sunt si nu altele", a spus Necula.

Directorul RAR Prahova a precizat ca, pentru moment, nu ia in calcul posibilitatea de a se inscrie in alt partid politic.

Organizatia judeteana Prahova a PDL este condusa de Roberta Anastase.