Elena Udrea le-a spus colegilor sai din PDL, care au acuzat-o ca este vinovata de esecul partidului in alegeri, ca nu intelege ura impotriva sa si le-a reamintit ca multi dintre ei au rugat-o sa le puna amantele in functie.

Elena Udrea si Vasile Blaga la RevelionFoto: blog Elena Udrea

De departe, Elena Udrea a fost cea mai criticata persoana in spatele usilor inchise, pedelistii acuzand-o ca si-a numit apropiatii in functii cheie si ca marele esec al PDL i se datoreaza, au declarat, pentru HotNews.ro, surse care au participat la sedinta de joi.

"Imi spuneti ca mi-am numit apropiatii in functii dar sa nu uitam ca multi dintre voi m-ati rugat sa va pun amantele in functii", ar fi replicat Udrea.

Potrivit surselor citate Udrea le-ar fi spus pedelistilor ca nu merita sa fie acuzata ca ar fi tras partidul in jos: "Nu inteleg de unde atata ura. Mi-am asumat public esecul pe Bucuresti. Stiti foarte bine ca nu am plecat acasa cu banii de la Ministerul Dezvoltarii ci au mers catre comunitatile pe care le conduceti".

Liderul PDL Brasov Geroge Scripcaru i-ar fi replicat: "Daca credeti ca este suficient sa va asumati public esecul va inselati. Sustineti ca nu ati afectat imaginea partidului dar cand s-au taiat salariile si pensiile erati ocupata sa va afisati posetele si decolteul".