Cristian Poteras a anuntat miercuri ca nu isi da demisia din functia de presedinte PDL Sector 6, asa cum declarase ieri, ci isi depune mandatul, urmand ca membrii organizatiei pe care o conduce sa decida daca isi va pastra sau nu postul.

"In ceea ce priveste zvonurile vehiculate in presa legate de demisia mea, intr-o oarecare masura sunt adevarate. Am avut o analiza serioasa pana aseara cu toti colegii mei si au considerat ca nu e oportun sa fie o decizie unilaterala", a declarat Poteras, adaugand ca isi va depune mandatul de presedinte.

Tot el declarase marti, intrebat de reporterii Evz daca gestul Elenei Udrea va trebui urmat si de presedintii organizatiilor de sectoare: "Da, si eu imi voi da demisia. O voi anunta maine, voi face o conferinta de presa maine".

Cristian Poteras a afirmat ca Emil Boc ar trebui sa-si dea demisia din fruntea partidului.

Intrebat de ziaristi daca Emil Boc ar trebui sa-si dea demisia, Poteras a raspuns: "Din punctul meu de vedere, da. Il felicit pentru ca a castigat alegerile la Cluj, dar proiectul politic a esuat".

"Poate ca partidul are nevoie de o improspatare la centru", a continuat acesta, adaugand ca "in acest moment PDL nu mai reprezinta o alternativa pentru electorat, dar poate redeveni pana in noiembrie".