Presedintele de onoare al PNL, Radu Campeanu, a declarat, joi, in Arges, cu ocazia aniversarii Zilei partidului, ca ar trebui ca USL sa hotarasca suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, desi acesta ar fi trebuit sa isi dea singur demisia, transmite Mediafax.

Radu CampeanuFoto: AGERPRES

"Cred ca va trebui pana la urma sa hotaram o suspendare (a sefului statului - n.r.), cu toate ca, marturisesc, am spus-o o data, poate ca presedintele ar fi trebuit sa isi dea singur demisia, adica sa nu ne mai invite pe noi sa facem procedura de suspendare", a spus Radu Campeanu, la resedinta Bratienilor din judetul Arges.

El a aratat ca rolul Uniunii Social Liberale este "sa readuca echilibrul economic, social si moral in aceasta tara si o data cu acest lucru sa putem pune lucrurile la punct si in relatiile noastre internationale si europene".

"Se vorbeste de USL, de alianta. Eu am fost printre oamenii care au sustinut aceasta alianta, pentru ca trebuiau unite toate fortele normale ale acestei tari pentru a schimba actuala putere, chiar in frunte cu seful statului", a declarat Campeanu.