Premierul Victor Ponta l-a numit, miercuri, pe Sebastian Huluban in functia de secretar de stat sef al Departamentului pentru politica de aparare si planificare a Ministerului Apararii Nationale, in locul lui Viorel Oancea, eliberat din functie printr-o alta decizie a prim-ministrului.

La Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberalul Razvan Murgeanu a fost eliberat din functia de secretar de stat. In schimb, premierul Ponta l-a numit in functia de secretar de stat in MDRT pe Marcel Ioan Bolos, fost al Directiei de management al proiectelor cu finantare internationala din Primaria municipiului Oradea, unde primar este liberalul Ilie Bolojan.

De asemenea, premierul l-a numit miercuri in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe Achim Irimescu, reprezentant al Delegatiei Romaniei pe langa Comisia Europeana.

Totodata, au mai fost eliberati din functii secretarul de stat din Ministerul Muncii, democrat-liberalul Nicolae Ivaschescu, precum si vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Dragos-George Bogdan.