Patru deputati au parasit grupul parlamentar al PDL, potrivit unui anunt facut in plen de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, transmite Agerpres. Trei dintre acestia s-au inscris in PSD. UPDATE Senatorii Viorel Riceard Badea (PDL) si Cezar Magureanu (neafiliat) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PNL si, respectiv PSD. Cezar Magurenau, poreclit de presa Butoane dupa ce a participat la o petrecere a clanului de interlopi Butoane, a intrat in Parlamnet pe listele PDL, a trecut la UNPR si apoi a activat ca independent.

Daniel-Ionut Barbulescu, deputat de Olt, a plecat de la grupul PDL si s-a inscris la PSD, Gheorghe Coroama, deputat de Suceava, s-a inscris si el la PSD, acelasi lucru l-a facut si deputatul de Prahova Sava Andrei Valentin.

Deputatul de Sibiu Gheorghe Roman va activa ca independent.

UPDATE Senatorii Viorel Riceard Badea (PDL) si Cezar Magureanu (neafiliat) au anuntat marti, in plen, ca intra in grupurile PNL si, respectiv PSD.

Senatorul Cezar Magureanu a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca intra in grupul parlamentar al PSD, potrivit Mediafax. Senatorul a activat in grupul UNPR si apoi ca independent. Parlamentarul a fost ales in Colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala 19 Giurgiu, candidand din partea PDL.

Senatorul UNPR Cezar Magureanu apare intr-o inregistrare video din 2009 la o petrecere a clanului "Butoane". Cel care este suspectat de uciderea lui Hardy Chauncey, Ionut Tanasoaie, este prieten cu liderii clanului interlop "Butoane".

Intrebat de presa despre participarea la petrecerea respectiva, Magureanu a declarat ca el este foarte popular si merge des la petreceri in Giurgiu, pentru a socializa cu oamenii. Magureanu a tinut sa mentioneze ca nu poate spune ca exista "un clan Butoane", dar membrii acestei familii sunt locuitori ai municipiului Giurgiu, iar el ii respecta la fel ca pe toti giurgiuvenii.

Senatorul PDL Viorel Riceard Badea a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca intra in PNL si ca va activa in continuare in grupul liberal de la Senat.