Candidatul UNPR la Primaria Capitalei, Anghel Iordanescu, a declarat, sambata, la lansarea candidatilor partidului pentru alegerile locale din 10 iunie, ca in relatia cu consilierii generali va proceda asa cum a facut atunci cand a fost antrenorul echipei nationale.

Anghel IordanescuFoto: Agerpres

"Cu ani in urma, aveam la echipa nationala rapidisti, dinamovisti, stelisti, olteni, aveam jucatori din toata tara, diferite caractere, diferite tipuri de oameni si am reusit sa ii aduc la un numitor comun pe toti acesti mari jucatori din acea generatie de aur. Va promit ca la Bucuresti voi face acelasi lucru cu toti consilierii generali ai primariei, in interesul locuitorilor Bucurestiului", a spus senatorul.

Anghel Iordanescu a sustinut, de asemenea, ca nu este mai greu sa fie invins in alegeri actualul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, decat sa se obtina o victorie impotriva echipei nationale a Argentinei.

"Nu e mai greu sa il bati pe primarul Oprescu decat marea echipa a Argentinei", a opinat candidatul UNPR.

Acesta a spus ca isi doreste ceea ce isi doresc bucurestenii: intrarea in normalitate si ca Bucurestiul sa fie o capitala moderna, cu o administratie "corecta si cinstita".

Iordanescu a aratat ca nu este un politician versat, ci unul cu bun-simt, cu buna-credinta, care nu va sustine ca va face autostrada suspendata in mijlocul Bucurestiului, nici tunele pe sub oras, dar care va face ceea ce au mai multa nevoie bucurestenii, va rezolva problema curateniei, a cainilor fara stapan, a transportului si parcarilor.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a lansat, sambata, la Palatul Parlamentului, candidatii la alegerile locale din 10 iunie.

La eveniment au participat presedintii Gabriel Oprea, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu, secretarul general Neculai Ontanu, membri ai conducerii partidului, parlamentari ai partidului, candidati din intreaga tara si aproximativ o mie de membri si sustinatori ai UNPR.