Vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat ca ministrul propus pentru portofoliul Educatiei, Corina Dumitrescu, trebuie sa aduca argumente in ceea ce priveste acuzatiile care i se aduc, iar la intrebarea jurnalistilor daca ar fi dispusa sa preia acest minister, a raspuns: "Radeti de mine?", relateaza Mediafax.

Ecaterina AndronescuFoto: Agerpres

Andronescu a precizat, sambata, ca o eventuala inlocuire a Corinei Dumitrescu din calitatea de ministru propus pentru Ministerul Educatiei tine strict de premierul desemnat Victor Ponta.

"Cred ca doamna Dumitrescu trebuie sa dea o explicatie acestor lucruri. Sigur, probabil are argumente. Fiecare om are calitati. Nimeni nu e perfect. Cred ca, daca doamna Dumitrescu aduce argumente pentru reprosurile care i s-au facut, nu vad.... E profesor, e rector", a spus Andronescu.

Intrebata de jurnalisti daca ar fi dispusa sa preia functia de minstru al Educatiei, inlocuind-o astfel pe Corina Dumitrescu, Andronescu a raspuns: "Radeti de mine?!".

Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca ministrul nominalizat pentru Educatie, Corina Dumitrescu, are obligatia de a lamuri public, pana luni, cum stau lucrurile cu studiile ei, presedintele PSD afirmand, in legatura cu acest subiect, ca "nu e normala situatia".