INFOGRAFIC Vezi lista completa a ministrilor din guvernul condus de Victor Ponta: Florin Georgescu (BNR) la Finante, Daniel Chitoiu la Economie, Titus Corlatean la Justitie, Ioan Rus la Interne, Andrei Marga la Externe

de Red. Stiri     HotNews.ro
Marţi, 1 mai 2012, 20:41 Actualitate | Politic


Victor Ponta a facut publica lista ministrilor din guvernul sau marti seara, intr-o conferinta de presa comuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin. Dati click pe numele ministrilor pentru a le accesa profilul complet.

Lista completa a ministrilor:

Finante si vicepriministru: Florin Georgescu - Profil Florin Goergescu
Afaceri Externe: Andrei Marga - Profil Andrei Marga
Justitie: Titus Corlatean - Profil Titus Corlatean
Economie: Daniel Chitoiu - Profil Daniel Chitoiu
Interne: Ioan Rus - Profil Ioan Rus
Aparare: Corneliu Dobritoiu - Profil Corneliu Dobritoiu

Agricultura: Daniel Constantin - Profil Daniel Constantin
M. Muncii - Mariana Campeanu - Profil Mariana Campeanu
Educatie - Ioan Mang - Profil Ioan Mang
Transporturi - Ovidiu Silaghi - Profil Ovidiu Silaghi
Sanatatii- Vasile Cepoi - Profil Vasile Cepoi

Dezvoltare si Turism: Eduard Hellvig - Profil Eduard Hellvig
Cultura: Mircea Diaconu
Comunicatii: Dan Nica - Profil Dan Nica
Afaceri Europene: Leonard Orban,
Ministrul Administratiei: Victor Paul Dobre

Plus 4 ministri delegati: Dialog social: Liviu Marian Pop, Mediul de Afaceri: Lucian Isar, Relatia cu Parlamentul: Mircea Dusa

Declaratii Victor Ponta:

- As vrea sa precizez ca voi vorbi tot timpul de Guvernul Romaniei, nu de Guvernul Ponta sau Guvernul USL.
- Luni voi prezenta lista guvernului si programul de guvernare in Parlament, solicitnd votul de la grupurile parlamentare ale USL, care numara acum 229 de parlamentari. Avem nevoie de 231 de voturi. Miine voi avea consultari cu UNPR, minoritati si UDMR.
- Am ales in mare majoritate pastrarea actualei structuri a guvernului pentru a nu avea probleme administrative. Dupa alegerile din toamna vom putea schimba.
- Acest guvern are sarcini clare: In primul rind, o schimbare clara a modului de guvernare. Ma refer la prioritati, atitudini si oameni.
- Prioritatea zero, ca om al legii, este respectarea legilor, fara exceptii si fara derogari.
- Ne dorim sa aratam ca Romania poate fi guvernata altfel decit in ultima perioada.
- Guvernul Romaniei va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni, nu de la sediul PSD.
- Acest guvern, spre deosebire de trecut, isi asuma prin persoana mea sa respecte in totalitate Parlamentul si sa ceara sprijinul sau.
- Nu Guvernul trebuie sa conduca Parlamentul, ci Parlamentul e cel care investeste sau retrage increderea Guvernului.
- Daca va fi adoptata o motiune simpla impotriva unui ministru din Guvernul USL, acesta va trebui sa plece.
- Prioritatea 2: repararea inechitatilor sociale.
- Prioritatea 3: o viziune economica si fiscala clara care sa ofere stabilitate, predictibilitate, si un cadru clar pentru cresterea economica si creare de locuri de munca.
- Protejarea si utilizarea resurselor naturale si a altor active ale statului pe baza unei strategii de termen mediu si lung construita in interes public si national.
- E esential sa ne respectam angajamentele in fata partenerilor internationali, dar si pe cel asumate in fata cetatenilor Romaniei.
- Prioritatea 4: Ne propunem o functionare depolitizata a administratiei publice. Doar ministrii si secretarii de stat vor fi investiti si sprijiniti politic in Guvernul USL.
- Prioritate 5: Toleranta zero fata de fapte de coruptie si de clientelism in structurile guvernamentale; continuarea eforturilor pentru indeplinerea cerintelor din MCV si a eforturilor de a face o justitie corecta.
- Alegeri democratice si corecte. Imi asum obligatia de a asigura faptul ca administratia publica nu va fi implicata in campania electorala. Obligatia nr 1 a Guvernului va fi de a combate frauda si mai ales coruptia electorala.
- In ceea ce priveste alegerea titularilor trebuie sa tin cont 3 criterii: de experienta profesionala - nu este timp acum de invatat, integritatea si corectitudinea in exercitarea functiei publice, iar in al 3-lea rind - eficienta.

Lista propunerilor:

Finante si vicepriministru: Florin Georgescu
Afaceri Externe: Andrei Marga
Justitie: Titus Corlatean
Economie: Daniel Chitoiu
Interne: Ioan Rus
Aparare: Corneliu Dobritoiu
Agricultura: Daniel Constantin
M. Muncii - Mariana Campeanu
Educatie - Ioan Mang
Transporturi - Ovidiu Silaghi
Sanatatii- Vasile Cepoi
Dezvoltare si Turism: Eduard Hellvig
Cultura: Mircea Diaconu
Comunicatii: Dan Nica
Afaceri Europene: Leonard Orban
Ministrul Administratiei: Victor Paul Dobre
Mediului: Rovana Plumb

Patru ministri delegati:
Ministrul delegat pentru dialog social: Liviu Marian Pop
Ministru delagat pentru Mediul de Afaceri: Lucian Isar
Ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul: Mircea Dusa

UPDATE:
Victor Ponta a decis sa renunte la portofoliul de ministru delegat pentru Strategii Guvernamentale, pentru care era propus
Victor Alistar si sa renunte la propunerea Corinei Dumitrescu la portofoliul Educatie. Portofoliul a fost atribuit lui Ioan Mang.


Sesiunea de intrebari:

Victor Ponta:
- Basescu nu a aflat de la TV, i-am transmis lista guvernului in urma cu o ora sau doua. Mi-am propus sa avem relatii institutionale, si presedintele nu trebuie sa afle de la TV.
- Guvernatorul Isarescu mi-a dat o mina de ajutor esentiala: pe o perioada de 6 luni si-a dat mina sa dreapta, primviceguvernatorul, sa fie mina mea dreapta - primvicepremier Florin Georgescu.
- Vreau sa le multumesc celor doi ministri mai vechi, domnului Florin Georgescu si domnului Ioan Rus, care au acceptat sa vina in acest Guvern pana in toamna.
- Dl Orban are citeva proiecte esentiale de continuat, am fost de acord cu propunerea dlui Daniel Constantin sa pastram continuitatea.
- Vreau sa-i multumesc public lui Titus Corlatean, care in mod sigur isi dorea si merita alt portofoliu. La solicitarea mea, Titus are menirea de a asigura o buna reprezentare a Romaniei la Bruxelles in obiectivul nostru de a indeplini obiectivele din MCV. Pregatirea de jurist si diplomat reprezinta un avantaj pentru a indeplini criteriile din MCV.
- Eu voi prezenta lista guvernului si in cpmitetul executiv al PSD, PNL si PC si voi solicita un vot. Sunt convins ca exista vointa politica pentru a sprijini Gevernul Romaniei condus de mine. Exclud varianta de a primi un vot impotriva acestui guvern.
- Nu stiu pe nimeni nemultumit [n.r. in USL cu privire la componenta Guvernului].
- Domnul Florin Georgescu va fi suspendat din functia de prim-viceguvernator.
- Domnul Vasile Cepoi, domnul Liviu Marian Pop, domnul Victor Alistar, domnul Florin Georgescu nu sunt membri de partid, sunt tehnocrati asociati politic.
- De maine dimineata, dupa votul din cadrul structurilor, cei nominalizati trebuie sa inceapa sa scrie la programul de guvernare.
- Cei care au portofolii afectate de scrisoare de intentia FMI vor incepe discutiile tehnice cu FMI si CE.
- Vineri dimineata trebuie sa trimit lista guvernului si programul de guvernare pentru ca luni sa fie convocate comisiile si plenul Parlamentului.
- USL are 229 de parlamentari, alaturi de ei sunt si parlamentarii independenti care m-au anuntat ca vor sustine Guvernul. Maine ma intalnesc si cu grupul Minoritatilor carora le voi propune un acord de cooperare, ne intalnim si cu UNPR. Cu PDL nu vom avea intalniri, cu UDMR ramane sa vedem. Teoretic exista o majoritate suficienta pentru a merge mai departe.
- Nu vreau sa conduc un Guvern care sa conduca Parlamentul.
- Cu privire la acuzatii aduse lui Victor Alistar: decizia justitiei a fost ca acuzatia era neintemeiata.
- Va fi un singur vicepremier care are si portofoliu, domnul Florin Georgescu. Va explic de ce am considerat necesara cumularea functiei de viceprim-ministru cu cea de ministru de Finante. Dl. Georgescu va avea extrem de dificila sarcina de a coordona nu doar Ministerul de Finante pe care il conduce direct ci si celelalte ministere, incepand cu Ministerul Economiei, Ministerul Sanatatii, Ministerul Agriculturii, ministere care au obligatia asumata prin acordurile pe care Romania le-a semnat cu Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Comisia Europeana. Prin functie de viceprim-ministru, Florin Georgescu are si autoritatea necesara de a coordona si celelalte ministere in discutiile cu FMI, CE si BM.
- Nu sunt multumit doar de 3 ministre in cabinet si imi doresc ca din noiembrie sa avem o reprezentare mult mai echilibrata.
- Luni cerem votul de incredere al Parlamentului. Daca il avem, luni seara vom depune juramantul iar marti vom avea si secretarii de stat pe principiul paritatii reprezentarii in functii politice prevazut in acordul USL.

Crin Antonescu:
- Dl Eduard Hellvig era seful campaniei pentru locale. Miine, il voi propune pe Dan Motreanu pentru a conduce campania electorala la alegerile locale.
- Reactie la o intrebare pusa de un jurnalist: Mai apareti? Nu dumneavoastra personal, ci Evenimentul.
- Dupa cum am spus, in acest Guvern, nu va fi nimeni din gasca lui Basescu.


Transmisia LIVE VIDEO incepe in jurul orei 21.00
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

45566 vizualizari

 • +54 (72 voturi)    
  Viitorul ministru Daniel Chitoiu = infractor (Marţi, 1 mai 2012, 20:53)

  Grigore [anonim]

  Daniel Chitoiu este finul lui Dan Radu Rusanu. Cititi articolul asta "Seriful averilor, Marcu Nicu, este omul lui Rusanu" Cautati-l cu Google. Nicu Marcu este un protejat de al lui Chitoiu si Rusanu, partener de smecherii al acestora. Toti trei sunt implicati in devalizarea unor societati comerciale si toti poseda intinse suprafete de teren luate nu se stie cum.
  • +47 (65 voturi)    
   Nici nu ma asteptam la altceva (Marţi, 1 mai 2012, 21:09)

   CalinM [utilizator] i-a raspuns lui Grigore

   De la adunatura de traseisti, turnatori si corupti USL.
   • +46 (62 voturi)    
    Daniel Constantin, omul lui Voiculescu (Marţi, 1 mai 2012, 21:23)

    CalinM [utilizator] i-a raspuns lui CalinM

    Dupa dezastrul din massmedia, de la Loteria Romana, de la Ministerul Industriilor dat spionului PC-ist Codrut Seres, Voiculescu si-a setat noua tinta de jaf national: agricultura. Mi-e greata de imparteala asta la trei grupuri de flamanzi.
    • +31 (41 voturi)    
     Profesionisti si mai ales cinstiti !!! (Marţi, 1 mai 2012, 22:00)

     ika [anonim] i-a raspuns lui CalinM

     Guvernul va fi condus de la palatul Victoria?!!...(Grivco,Zambaccian.....).Ce guvern de personalitati competente... da<ca ca>uti in toata Europa nu gasesti asa oameni competenti......
     • +29 (37 voturi)    
      Încrederea în guvern... (Marţi, 1 mai 2012, 22:40)

      cobra [anonim] i-a raspuns lui ika

      ... se va vedea cât de curând în cursul valutar. Stai să vezi mâine cât va fi euro. Se va schimba moneda din leu în moneda Botswanei.
      • +31 (39 voturi)    
       pontalaul... (Marţi, 1 mai 2012, 22:45)

       calamaru [anonim] i-a raspuns lui cobra

       "Prioritatea zero, ca om al legii, este respectarea legilor, fara exceptii si fara derogari."

       In cazul asta asteptam maine cu viu interes condamnarea lui Nastase. Stie si guvernoiu' ponta, stie o tara intreaga: Nastase are mainile patate de bani murdari si multe alte mizerii!
       • +30 (42 voturi)    
        Ce adunatura de mafioti!!! (Marţi, 1 mai 2012, 23:56)

        Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui calamaru

        Ce cazatura de guvern! Pot afirma linistit ca USL cu acest guvern nu va mai ajunge la guvernare dupa alegerile din noiembrie. E un bors mafiot dintre guvernul Vacaroiu si Nastase, cu condimente prezente.
        Andrei Marga, o babaciun iesita la pensie din Educatie, face pe diplomatul. O stii vreo limba straina, ca mitocan stie sa fie.
        Corina Dumitrescu, sotie de parlamentar PSD, rector al Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" este in plin proces cu Ministerul Educatiei privind clasificarea universitatilor particulare?!!!
        Daniel Constantin la Agricultura demonstreaza clar ca Ponta si Antonescu vor sa jefuiasca bugetul de stat, Dan Voiculescu, seful lui Constantin, fiind acuzat intr-un proces de un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin achizitonarea a 3,6 hectare din patrimoniu ICA la un pret de 75 de ori mai mic.
        Mariana Campeanu de la Munca este o alta babaciune, de un populism si demagogie neegalata.
        Titul Corlatean, un diplomat, a fost trimis la Justitie pentru a face praf activitatea procurorilor si judecatorilor care instrumenteaza dosare ale membrilor USL. Un mare jeg.
        Mircea Diaconu, un artist ajuns un mare gunoi politic, alerga cu sotia la Revolutie in zona Otopeni, unde au fost impuscati acei eroi militari si a recunoscut ca un imbecil imberb la Realitatea TV ca primit o vila de la Patriciu...
        Florin Georgescu, fost ministru in guvernul Vacaroiu si refuzat de FMI in guvernul Nastase, a fost, în anul 2000, în conducerea Băncii de Investitii şi Dezvoltare (BID), instituţie controlată Sorin Ovidiu Vîntu.
        Dan Nica, Ioan Rus si Rovana Plumb sunt fosti ministrii in guvernul Nastase, cel mai mafiot guvern al Romaniei din toate timpurile.
        Eduard Hellvig, este secretar general al PNL si sefu de campanie al PNL, pus la Ministerul Dezvoltarii pentru a sifona banii europeni necesari campaniei electorale.
        Leonard Orban este singurul tehnocrat, preluat culmea, din guvernul MRU.
        In rest, niste nulitati plantate in scopuri de devalizare.
        Se compara acest guvern al lui P
        • -12 (20 voturi)    
         Zau ?? (Miercuri, 2 mai 2012, 8:36)

         black [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         "Mircea Diaconu, un artist ajuns un mare gunoi politic" -ce vorbesti domnule , cu ce drept iti permiti sa-l faci gunoi pe un fost senator respectabil, un om integru, necompromis in vreun fel ?de unde oi fi scornit-o cu vila aia, nu stiu ....bine ca ai gasit defecte tuturor , era mai bun guvernul bocului sau MRU-ului, nu ? hai sa vedem ce fac si astia si dupa aia mai vorbim
         • -9 (17 voturi)    
          lasa-i, ca au criza de fiere.... (Miercuri, 2 mai 2012, 10:06)

          Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui black

          Trebuie sa si-o goleasca, atata amar nu-i usor de suportat.
          A pierdut echipa lor cand nici nu se gandeau ca este posibil.
          Sunt, inca, in stare de soc....trebuie sa-i intelegi.
          Se aduna pe site-urile dragi lor (de culoarea oranj basescian) si-si varsa naduful.
          Evident ca guvernul asta nu-i bun pentru ei...orice alcatuire ar fi avut, tot il faceau, imediat, praf...asta stiu, asta fac.
          Ce faci daca nu ai argumente?
          Treci la invective, jigniri, mirlanii...asta daca esti ultras basist.
          • +1 (9 voturi)    
           Te-am rugat sa-ti shimbi nick-ul! (Miercuri, 2 mai 2012, 14:56)

           Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

           Wizard of Oz e un personaj mult prea pitoresc si pozitiv. Tu esti un amarat de hot, corupt, comunist, bugetar de lux sa comunist si care nu are nicio legatura cu asemenea personaje ale literaturii universale.
           Nu vezi cate minusuri iei?
           • -2 (8 voturi)    
            cand nu mai iau minusuri pe HNews, nu mai postez.. (Miercuri, 2 mai 2012, 15:31)

            Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

            Cat timp iau minusuri inseamna ca am dreptate si merita sa continui....
            Pentru tine, un reprezentant tipic al postacilor basisti, am doar urmatoarele corectii:

            1. Nu am furat nimic, niciodata (exceptand inima iubitei mele)

            2.si 3. Nu pot sa fiu corupt pentru ca nu lucrez la stat (deci nici bugetar nu sunt, de lux nici atat).Lucrez la o amarata de multinationala doar.

            4. comunist nu sunt si nu am fost nici pe vremea cand mi se cerea (si cand Basescu al tau era comunist, Boc si MRU aveau posturi de conducere in UTC).

            dar...voi atat stiti: comunist, securist, vandut rusilor, bugetar, pomanagiu, hot, corupt, tradator.....

            Sunt curios, cum arata CV-ul tau?
            • +4 (8 voturi)    
             Cand 3 iti spun... (Miercuri, 2 mai 2012, 16:58)

             mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

             Cand 3 iti spun ca esti beat..... te duci .. sa te culci. Asta inseamna minusurile de pe hotnews
            • -1 (1 vot)    
             Provocare! Ridica manusa! (Duminică, 6 mai 2012, 3:36)

             fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

             Esti si mai jalnic daca nu esti interesat .Nu pot sa-mi imaginez pe cineva din "privat" fiind altceva dacat "basist" daca nu e antenist .Sa lucrezi la o multi inseamna (credeam eu) sa mai si folosesti materialul (creerul) din dotare si sa nu poti fi manipulat precum boborul otv ...chiar daca esti ... portar acolo .Se vede treaba ca nu.Apoi eu nu am nici o problema daca ma treci la basisiti .Da sunt.Da' mata ce esti ? Crezi ca poti adera -in calitate de cetatean onest - la vre-unul dintre numele galeriei advese ?Daca da , revendica-l!
         • +1 (5 voturi)    
          Gunoi (Miercuri, 2 mai 2012, 16:57)

          mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui black

          Gunoi se numeste cel care face parada de corectitudine la televizor dupa care isi angajeaza nevasta regizor in urma unui "concurs" inexistent. Ipocritul este un gunoi.
       • +26 (36 voturi)    
        Ce este aceasta adunatura de mafioti? (Miercuri, 2 mai 2012, 0:27)

        Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui calamaru

        Ce cazatura de guvern! Pot afirma linistit ca USL cu acest guvern nu va mai ajunge la guvernare dupa alegerile din noiembrie. E un bors mafiot dintre guvernul Vacaroiu si Nastase, cu condimente prezente. Andrei Marga, o babaciune iesita la pensie din Educatie, face pe diplomatul. O stii vreo limba straina, ca mitocan stie sa fie.Corina Dumitrescu, sotie de parlamentar PSD, rector al Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" este in plin proces cu Ministerul Educatiei privind clasificarea universitatilor particulare?!!!
        Daniel Constantin la Agricultura demonstreaza clar ca Ponta si Antonescu vor sa jefuiasca bugetul de stat, Dan Voiculescu, seful lui Constantin, fiind acuzat intr-un proces de un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin achizitonarea a 3,6 hectare din patrimoniu ICA la un pret de 75 de ori mai mic.
        Mariana Campeanu de la Munca este o alta babaciune, de un populism si demagogie neegalata.Titul Corlatean, un diplomat, a fost trimis la Justitie pentru a face praf activitatea procurorilor si judecatorilor care instrumenteaza dosare ale membrilor USL. Un mare jeg.Mircea Diaconu, un artist ajuns un mare gunoi politic, alerga cu sotia la Revolutie in zona Otopeni, unde au fost impuscati acei eroi militari si a recunoscut ca un imbecil imberb la Realitatea TV ca primit o vila de la Patriciu...Florin Georgescu, fost ministru in guvernul Vacaroiu si refuzat de FMI in guvernul Nastase, a fost, în anul 2000, în conducerea Băncii de Investitii şi Dezvoltare (BID), instituţie controlată Sorin Ovidiu Vîntu. Dan Nica, Ioan Rus si Rovana Plumb sunt fosti ministrii in guvernul Nastase, cel mai mafiot guvern al Romaniei din toate timpurile.Eduard Hellvig, este secretar general al PNL si sefu de campanie al PNL, pus la Ministerul Dezvoltarii pentru a sifona banii europeni necesari campaniei electorale.
        Se compara acest guvern al lui Ponta cu guvernul MRU, plin de tineri scoliti in strainatate si profesionisti?
        Votati-ma daca considerati ca guvernul MRU a fost mai bun!!
        • 0 (4 voturi)    
         "tineri scoliti in strainatate si profesionist ?!! (Miercuri, 2 mai 2012, 18:31)

         costica [anonim] i-a raspuns lui Impotriva prostiei din tara

         Ia citeste tu CV Dnei Boghicevici, invatatoare la origine si absolventa la ID a "celebrei" Universitati de Vest din "celebrul" oras universitar Arad, absolventa cu 3 masterate si 2 doctorate in timp ce muncea !!!! Deci, toate diplomele ale eliberate de "celebra" fabrica de diplome din Arad au fost obtinute la ID!!!
         Poti sa-mi spui cat de instruita, de scolita este ?!
         Ca eu dupa ce am ascultat-o vorbind am vazut imediat ca este absolventa ca si Igas la Arad !!!
         Asta insemna educatia si instruirea si scolirea majoritatii Minsitrilor lui MRU!!!
         Poti sa recunosti ca astia din Guvernul Ponta le dau clasa !!!!
    • +41 (51 voturi)    
     alta e tema (Marţi, 1 mai 2012, 22:00)

     radu [anonim] i-a raspuns lui CalinM

     Voiculescu are litigiu cu Ministerul Agriculturii pe un teren imens al unui institut de cercetare. Ala micu trebuie sa faca in asa fel incat Ministerul sa piarda litigiul. Nimic nu se pierde totul se conserva.
    • +3 (11 voturi)    
     no comment! (Miercuri, 2 mai 2012, 8:31)

     iulian-bz [utilizator] i-a raspuns lui CalinM

     daca acesti mafioti o sa ne conduca,la urmatorul recensamant o sa avem o mare surpriza,numarul celor care vor pleca din tara va fi si mai mare,astia ,prin metodele lor populiste,vor arunca cu banii in cresteri de pensii si salarii,pentru asistatii sociali,pentru cei tineri nimic,din contra,vor satisface pe toti cei care stau prin birouri,pe cei care au iesit la pensie la 45 de ani,pentru cei care muncesc cu adevarat in tara asta,cei din privat,probabil li se vor adauga niste taxe si impozite ,in scurt timp o sa intram in incapacitate de plata,sigur ii vom ajunge din urma pe greci,pentru ei conteaza doar sa se imbogateasca cat mai rapid,dosarele aflate pe masa judecatoriilor se vor evapora,ei ,cei condamnati se vor plimba in continuare liberi printre noi,unii continuind prin aparitii repetate pe latrine sa ne predea lectii de democratie originala,de prosperare,nimic despre corupti sau jaful pe care-l provoaca!!!
    • +3 (9 voturi)    
     Ponta iresponsabil? (Miercuri, 2 mai 2012, 10:16)

     Ali Star [anonim] i-a raspuns lui CalinM

     Daca agricultura a fost lasat pe mana unui putzoi care nu stie cate roti are carul, inseamna ca in Romania adevaratii specialisti pot dormi linistiti.
     Alo, dom Ponta ai inebunit? Ce merita are D C sa il cocotezi in fruntea unui asemenea minister?
     • -1 (3 voturi)    
      Raspuns (Miercuri, 2 mai 2012, 17:00)

      mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui Ali Star

      Din ce a facut/spus dl Ponta pana acum ce te a convins ca a fost vreodata responsabil?
  • +24 (32 voturi)    
   Marcu Nicu este prorector al Universitatii din Cra (Marţi, 1 mai 2012, 21:56)

   Universitatea din Craiova [anonim] i-a raspuns lui Grigore

   Marcu Nicu este si prorector al Universitatii din Craiova, unde s-a impus prin aroganta si bataie de joc la adresa tutturor oamenilor din Universitate. Asteptam o investigatie serioasa a relatiei dintre Nicu Marcu si Dan Claudiu Danisor, un alt om lipsit de caracter.
  • -15 (25 voturi)    
   Pai d'asta n-are ursu coada, (Marţi, 1 mai 2012, 22:31)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui Grigore

   ca nu stie sa colaboreze cu infractorii. Asa ca ai grija sa nu ramai fara coada precum PDL-ul.
   • 0 (2 voturi)    
    ba stie (Miercuri, 2 mai 2012, 17:01)

    mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

    Eu zic ca stie. In relatia lui de partid colaboreaza perfect...
  • +23 (23 voturi)    
   Ce spune Caramitru intr-un interviu in Adevarul (Miercuri, 2 mai 2012, 0:14)

   kebab [utilizator] i-a raspuns lui Grigore

   Tind să cred că n-a fost o revoluţie. Organismele puterii lui Ceauşescu sunt intacte. Cei mai ortodocşi comunişti şi securişti sunt astăzi cei mai sălbatici capitalişti. Au avut bani, au avut energie, au lucrat în reţele şi au supravieţuit. Au avut o spaimă de câteva zile. Din biroul lui Iliescu plecau cohorte de militari făcuţi generali peste noapte, securiştii erau băgaţi în Armată, activiştii erau salvaţi. Procesul de la Timişoara s-a făcut târziu şi pentru că se trăsese la vedere acolo. La Bucureşti nu s-a tras la vedere, ca la Timişoara. Stănculescu, când a fost întrebat la proces cine a tras la Timişoara, a spus foarte clar: „Armata a tras!".

   Printre altele, Sergiu Nicolaescu a adus în Capitală o unitate de tancuri de la Ploieşti.

   Ce căuta el acolo? Nu vreau să comentez prea mult. Oricum, el este un pion al succesiunii la putere numite Ion Iliescu. El a servit cauza acolo.

   De ce credeţi că a fost ales el?

   În seara de 22, când s-a constituit Frontul Salvării Naţionale, eram toţi de faţă, inclusiv Doina Cornea, eu, Dinescu. Şi Iliescu l-a numit pe Sergiu Nicolaescu preşedintele Comisiei Militare a Frontului. Asta presupunea să aibă în subordine Armata şi tot ce mişca. La care noi am sărit ca arşi: „Cum o să dai, domnule, Armata pe mâna unui amărât de regizor?". Şi atunci, Iliescu s-a trezit şi a zis că nu e nevoie de acest departament şi a anulat constituirea lui. Dar l-a folosit - la proces, la montajul filmului, i-a fost aproape.

   Sunteţi convins că Sergiu Nicolaescu făcea parte din acest plan de preluare a puterii de către tabăra Iliescu?

   Da, sigur. Categoric.

   "Iliescu a susţinut că lumea n-a strigat «Jos comunismul!», a strigat numai «Jos Ceauşescu!». Şi nu e adevărat. Nu doar că am auzit, am strigat şi eu «Jos comunismul!»''
   ...
   • +1 (3 voturi)    
    Panselute si stegulete (Miercuri, 2 mai 2012, 8:52)

    C [anonim] i-a raspuns lui kebab

    Chestia asta devine stupida. Oare cat de ipocrit sa fii sa faci asemenea afirmatii? Daca stiau cine e Iliescu (si ma indoiesc ca nu ar fi avut cunostinta de cauza), de ce l-au imbratisat ca pe un erou si au strigat impreuna victorie?
    Acum toti se plang si se vaita de parca nici nu s-ar cunoaste intre ei; de fapt este vorba de vesnica fatada care ni se arunca in fata pentru a-i vota tot pe ei iar apoi pe fii, nepotii si cunostintele lor (deh, se numea Pile Cunostinte Relatii, nu?).
 • +41 (59 voturi)    
  mă uit şi tot nu-mi vine să cred (Marţi, 1 mai 2012, 21:06)

  Nicolae Kidman [utilizator]

  Ca unul care-mi amintesc bine anii 90... PNL aliat cu pesede, pfuai!
  • +46 (62 voturi)    
   Nimic nou sub soare (Marţi, 1 mai 2012, 21:29)

   acelasi [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   Pe scurt: guvernul nastase-rusanu-voiculescu. Romanii, dupa 22 de ani, au ramas aceiasi "stupid people".
   • -9 (23 voturi)    
    stupid people (Miercuri, 2 mai 2012, 0:10)

    radu [anonim] i-a raspuns lui acelasi

    Romanii, dupa 22 de ani, au ramas aceiasi "stupid people". Asa zici? In mod clar tu esti unul, nu-i asa?
  • +30 (50 voturi)    
   Nici mie (Marţi, 1 mai 2012, 21:31)

   Adrian C. [utilizator] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   Si io, nici nu-mi vine sa citesc stirile pe hotnews cand vad ca toate sunt despre PSD ... parca m-am intors in timp.
  • -12 (32 voturi)    
   Care e problema? (Marţi, 1 mai 2012, 21:56)

   Coposu [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   Si PDL a fost in pat cu PSD 1 an.
   Nu stiu care e mai .... PDL sau PNL.
   Orice este posibil in politica romaneasca pentru interesul national :)
  • +32 (44 voturi)    
   adica si tu vezi un (Marţi, 1 mai 2012, 22:03)

   Inna [anonim] i-a raspuns lui Nicolae Kidman

   ..." frontul salvarii nationale"...nu-i asa ??!! si nu iti vine sa crezi !! si eu am avut acelasi cumplit deja vu .. si la fel parca nu imi vine sa cred ochilor si urechilor .. Doamne Pazeste-ne!!

   Eu ma tot intreb : Ce inseamna domnu' presedinte antonescu? Adica presedinte de ce? de asociatie , de usl, .. de club..
 • +40 (52 voturi)    
  experienta??? (Marţi, 1 mai 2012, 21:23)

  george [anonim]

  oameni cu experienta zici ? Daniel Constantin are experienta pentru ministerul agriculturi ? nu zau!
 • +48 (60 voturi)    
  bahhh (Marţi, 1 mai 2012, 21:28)

  Dr.Mythnick [utilizator]

  sa curatati santurile din fata blocurilor
  ca o sa inceapa sa curga laptele si mierea

  a venit USL-ul la guvernare
 • +45 (59 voturi)    
  educatie? (Marţi, 1 mai 2012, 21:30)

  andimi [utilizator]

  cu madam Dumitrescu in frunte invatamintul nostru viitor de aur are!
  Cum sa pui un rector de la privat, de la o universitate de nivel C, de 3 lei, ci rezultate zero barat in fruntea invatamintului? va dati seama ca evaluarile facute la universitati in 2011 vor fi aruncate la cos, se va alege praful! E jaleee!
 • +48 (60 voturi)    
  Guvern de fete deştepte (Marţi, 1 mai 2012, 21:30)

  Spartakus [anonim]

  Corina Dumitrescu, rectorul fabricii de diplome Dimitrie Cantermir, Ministru al Educaţiei??????? :)))))) Pohta ce au pohtit-o zeci de parlamentari PSD, profesori la universităţi particulare şi sute de mii de viitori proşti cu diplomă, piţipoance şi cocalari, care vor da lozul ca să se vadă cu patalama.
  Liceeni români, răsuflaţi uşuraţi, la bacul de anul ăsta se va copia pe rupte: băncile de la Cantemir şi Spiru aşteaptă coate noi, nu coate-goale! Marcaţi banu' la Cârlanu'! Şi-ncepeţi, dragi mitici, din nou paranghelia: prostia e la putere acum în România!
  Funeriule, hai, tată, să emigrăm în Islanda!
  • +29 (37 voturi)    
   Spartakus, in general avem pareri similare... (Marţi, 1 mai 2012, 22:00)

   Manu [anonim] i-a raspuns lui Spartakus

   ...vs si acum, de altfel, cu o singura mentiune: Spiru va fi facuta farame de madam Dumitrescu, ea fiind si cea care a initiat razboiul Androneascai cu USH de acum 3 ani. Carevasa zica, o fabrica de diplome va disparea, iar puhoiul de "bacalaureati" se va revarsa spre Cantemir.
   In rest, da, sunt la fel de trist si lehametit ca si tine, insa solutia nu este in niciun caz simplul dezgust. Asa cum zicea altul pe un forum, e timpul sa ocupam si noi Piata Universitatii. Adica sa incepem sa ne coagulam, asa cum imi propuneai odata (intr-o conversatie privata pe email).
  • -11 (27 voturi)    
   Corina Dumitrescu, rectorul fabricii de diplome Di (Marţi, 1 mai 2012, 22:22)

   gaman [anonim] i-a raspuns lui Spartakus

   prietene da-mi voie sa te dezinformez! eu am studiat la aceasta unitate de invatamant superior si, comparativ cu felul in care se invata carte la universitatile de stat gen upb, unibuc, ase etc (din bucuresti) pot spune cu mana pe inima ca la UCDC chiar se invata carte. asta o spun chiar studentii veniti sa studieze la UCDC de la upb, unibuc, ase. plus ca esti tratat ca un adevarat student aici in comparatie cu statul unde un student este tratat ca ultimul gunoi, desi isi plateste restante si alte taxe studentesti. la stat se pune accent pe memorie mot-a-mot - pe profesorii de la ucdc ii intereseaza doar sa stii materia si sa o reproduci "cu cuvintele tale". daca la universitatile de stat ii demonstrezi unui profesor ca nu are dreptate te lasa cu restanta, pe cand aici ti se acorda puncte in plus la examene. asa ca nu mai vorbi tu in necunostinta de cauza. ceea ce am reprodus aici ti-o spun din proprie experienta ca si fost student la upb (de unde am plecat cu greu amenintand-o pe androneasca ca ii fac plangere la minister si la politie pentru retinere ilegala de acte pentru ca nu vroia sa mi le elibereze pentru a le utiliza pentru atragerea ilegala de fonduri de la bugetul de stat ca cica are multi studenti).
   • +28 (36 voturi)    
    Precizare (Marţi, 1 mai 2012, 22:53)

    Spartakus [anonim] i-a raspuns lui gaman

    Prietene, şi eu ştiu ce vorbesc: am făcut un an la DC, să nu mă ia cu arcanul la oaste (m-au luat după un an, dar asta e altă poveste). Am plecat în momentul în care o colegă care presta la bară a luat un examen oral cu un prof şi s-a lăudat cu asta. Acum e în barou fătuca, pasiunea pentru bară nu a părăsit-o. :D Mi s-a făcut aşa o lehamite că am zis că şi armata la dilibau e de preferat! Poate că unii dintre cei de la parti învaţă, dar crede-mă, eu până acum nu am întâlnit prea mulţi oameni deştepţi care să fi terminat la particulară. În schimb mă izbesc zilnic de cretini cu diplomă ieşiţi de la creştinii ăştia cu carnet roşu din Cantemir şi Spiru. Crezi că un procent de 10 deştepţi la 100.000 de cretini cu diplomă universitară face cinste învăţământului de la noi?
  • -12 (18 voturi)    
   @spartakus (Miercuri, 2 mai 2012, 0:12)

   spiru garet [anonim] i-a raspuns lui Spartakus

   mamica, ai studiat la Spiru? de acolo stii? ca voi pedelistii, cam pe acolo ati umblat la fabrica de diplome...
  • +5 (9 voturi)    
   loazele vor lua bacul pe capete :)) (Miercuri, 2 mai 2012, 8:18)

   Florin [anonim] i-a raspuns lui Spartakus

   Sa vezi acum promovabilitate maxima la bac, toti lenesii si toate loazele, vorba lui nenea Iancu, vor lua bacul cu brio...Si de la bac, la fabricile de diplome :))
   Bine zis, Spartakus, baga banu la Carlanu !! :)) Ai pus perfect punctul pe i!! Sa stii ca ti-am preluat si eu vorba intr-o discutie cu niste amici, asera :) Baga banu la Carlanu, neamuleee! :))))
  • +1 (3 voturi)    
   Spartakuse (asemenea nume auzi des prin localitati (Miercuri, 2 mai 2012, 17:01)

   Dimitrie Cantemir [anonim] i-a raspuns lui Spartakus

   Daca nu ai o diploma, iti recomand sa urmezi cursurile de zi ale Universitatii Dimitrie Cantemir. Sunt absolvent la stat dar, cu onoare, as fi urmat cursurile acestei Universitati. Pardon, mai putin cursurile la care preda Elena U.
  • 0 (2 voturi)    
   Mirat? (Miercuri, 2 mai 2012, 17:03)

   mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui Spartakus

   Uita te la lista profesorilor care au predat la Dimitrie Cantemir.. Sa incepem cu eminentul Adrian Nastase
   • -1 (1 vot)    
    Năstase? Mi-a fost profesor (Miercuri, 2 mai 2012, 20:36)

    Spartakus [anonim] i-a raspuns lui mi3rla

    @Dimitrie Cantemir: fată, nu e târziu, fată, să urmezi şi acum cu onoare cursurile acestei universităţi! Vezi că bare de striptease se mai găsesc, fată, iar profii pe care i-am apucat eu cu Viagra sunt ca şi noi, gen!

    @Mirat? Eminenţa rozalie Adrian Năstase mi-a fost profesor. Nu a venit la curs nici măcar un minut, nici măcar să îl vedem la culoare. Înclin să cred totuşi că lua salar, nu părea genul de om care să facă acte de caritate nici măcar pentru studenţii care fugeau de armată. :D
 • +42 (52 voturi)    
  alistar (Marţi, 1 mai 2012, 21:30)

  Florin [anonim]

  Victor Alistar ministru!. Q.E.D ! Individul nu si-a clarificat situatia neclara in care se afla, conflicte de interese la accesul intr-o anumita functie, invarteli de tot felul. Omul de casa al barosanului Dan Ioan Popescu !!! "Cel mai cinstit guvern"...Ha, ha, ha! Rad de ma stric, nu altceva...
 • +37 (47 voturi)    
  succesuri fara numar...! (Marţi, 1 mai 2012, 21:30)

  alecu [anonim]

  corlatean la justitie..... bomba seriii
  constantin la agricultura ... felix stie de ce
  guvernul va fi condus doar din palatul victoria......buna nu?!
  astia sunt asa de sacriu, adevaratii vor veni dupa noiembrie daca apuca...!!
  • +2 (8 voturi)    
   Ha.. ha.. (Miercuri, 2 mai 2012, 0:33)

   Andrei966 [utilizator] i-a raspuns lui alecu

   ti-a iesit.. ai vrut sa scrii de sacrificiu dar ai scris "sacriu"... adica sicriu, coparseu etc.
   • +6 (12 voturi)    
    monstrii sacri (Miercuri, 2 mai 2012, 1:39)

    ijvnerivjbn ijvierjjh [anonim] i-a raspuns lui Andrei966

    a vrut sa spuna ca sunt monstrii "sacri" din guvernarile psd anterioare care au venit sa-si continue reformele si propria modernizare a propriilor structuri.dupa guvernul facut de ponta pana si babele satului s-au inchinat si si-au zis ca dracii s-au transformat in ingeri.
 • +33 (43 voturi)    
  guvernu' (Marţi, 1 mai 2012, 21:30)

  Anonim [anonim]

  Mai adaugati si mafia universitatilor private SRL la conducerea invatamantului.
 • +31 (41 voturi)    
  uhh (Marţi, 1 mai 2012, 21:32)

  aaa [anonim]

  la externe, cine putea fi ale mai bine decat extremist-nationalistul Marga?
  • +17 (25 voturi)    
   mda (Marţi, 1 mai 2012, 21:48)

   alex [anonim] i-a raspuns lui aaa

   Asta am remarcat si eu...
  • -9 (19 voturi)    
   Hmm... (Marţi, 1 mai 2012, 22:16)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui aaa

   Inteleg ca e o rusine sa fii nationalist in Romania de azi?

   Cum ar fi mai bine atunci, sionist, internationalist, globalist?

   Culmea ironiei, se pare ca "omul nou", fara neam si Dumnezeu, atat de visat de comunisti, va fi desavarsit de cei cu care s-au aflat intr-o relatie antagonica decenii intregi.
  • -1 (3 voturi)    
   Marga e doctor in filozofie (Miercuri, 2 mai 2012, 7:19)

   Nae [anonim] i-a raspuns lui aaa

   Marga e doctor in filozofie. De cand e expert in diplomatie ?!?
   • 0 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Miercuri, 2 mai 2012, 12:58)

    [anonim] i-a raspuns lui Nae

 • +19 (33 voturi)    
  Aha... (Marţi, 1 mai 2012, 21:33)

  HP [utilizator]

  ‎"Nu Guvernul trebuie sa conduca Parlamentul, ci Parlamentul e cel care investeste sau retrage increderea Guvernului". Si eu care credeam ca actul guvernarii e esential si primordial.

  "Prioritatea zero e respectarea legii" iar "prioritatea doi este repararea inechitatilor sociale". Care e prioritatea 1 ?

  Daca repararea inechitatilor sociale este prioritara, cum este gestionarea situatiei economice in contextul celei mai grave crize prin care a trecut vreodata Uniunea Europeana ? Crearea locurilor de munca, atragerea investitiilor ? Nimic ?

  Important e sa le dati in cioc pensionarilor, ca pensionarii o sa va scoata din cacat, prin "cresterea consumului" de cartofi si hartie igienica.
  • +20 (26 voturi)    
   pai da... (Marţi, 1 mai 2012, 22:06)

   ika [anonim] i-a raspuns lui HP

   Nu-i inereseaza sa iese din rahat ii intereseaza voturile si dhee pensionarii .... e multi!....asistati sociali ...e multi !
   • +3 (7 voturi)    
    o sa ajungeti si voi pensionari.... (Miercuri, 2 mai 2012, 9:19)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui ika

    :)
    sper sa va pastrati aceleasi mod de gandire..
    • -2 (2 voturi)    
     Da dar... (Miercuri, 2 mai 2012, 17:05)

     mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

     nu va mai fi nimeni sa cotizeze si la pensiile noastre, din pacate. Ne am intors in 90 cu guvernarea va urma ca si atunci exodul celor tineri
 • +27 (37 voturi)    
  cata dragoste pastia 2 (Marţi, 1 mai 2012, 21:34)

  Ghita [anonim]

  de ti se face greata. Liberalii s-or simti bine aliati cu varanul si sub ponta? :))
  • +16 (26 voturi)    
   Stan şi Bran (Marţi, 1 mai 2012, 22:38)

   cobra [anonim] i-a raspuns lui Ghita

   Păi, dacă limbistul Ponta i-a gâdilat popoul lui Crin cu viitorul Preşedinte al României normal că floricioiul s-a simţit măgulit. Cred că aceste catastrofe ale României se pot numi fie Stan şi Bran, fie sula şi prefectura.
 • +22 (30 voturi)    
  prea cinstitul guvern!!! (Marţi, 1 mai 2012, 21:35)

  aciduzzu [anonim]

  de ce tot insista Ponta ca va conduce de la guvern? Felix stie de ce !!!
 • +31 (43 voturi)    
  Catastrofe (Marţi, 1 mai 2012, 21:37)

  cobra [anonim]

  Marga la Externe? Parca era bun pentru Ministerul Învăţământului. Acum e bun la Externe? a, ha, ha.
  Piciul ăsta cu caş la gură Corlăţean, cu rictus a la Adrian Năstase e la Justiţie? Aaaa, ca să fie sigur Năstase că scapă de puşcărie...
  Cu Daniel Constantin motanul Felix va avea garanţia că nu va avea probleme cu terenurile din Băneasa.
  Mariana Câmpeanu la Ministerul Muncii? Ha, ha, ha! Altă catastrofă.
  Dan Nica nu este cel din nucleul dur al PSD? Ce tare e tipul ăsta. Ba la Comunicaţii, ba la Interne, acum din nou la Comunicaţii.
  Victor Alistar, mânca-te-ar tata, nu eşti tu ăla incompatibil? Potrivit ANI, Alistar a deţinut concomitent calităţile de funcţionar public, director executiv şi avocat.
  Bravo, băieţi, sunteţi de stânga, aţi păşit cu stângul. Oare de ce nu mă miră?
  Aaaa, se pregăteşte Liviu Voinea de ministeriat? Mda, fondurile de pensii să se aştepte chiar la o naţionalizare, nu?
  • -16 (24 voturi)    
   Nastase si puscaria (Marţi, 1 mai 2012, 22:24)

   Alex [anonim] i-a raspuns lui cobra

   Nu am vrut sa abordez acest subiect, oricum nu e forumul potrivit, insa nu m-am putut abtine.

   Maestre, orice jurist care n-a trecut prin facultate precum gasca prin apa iti va spune, examinand sentinta din dosarul Trofeul Calitatii (care e publica), ca acest proces este o mascarada penibila.

   Are Nastase bubele lui, insa respectiva hotarare penala, de condamnare cu executare, este absolut scandaloasa! Nu exista nici o proba care sa-l incrimineze si nu poti condamna pe cineva operand cu asumptii sau deductii!

   Daca Nastase va fi achitat in dosarul respectiv se va pronunta o hotarare justa, in lumina probatoriul administrat in cauza, nicidecum la presiunile politice ale noului Guvern, daca acesta va fi instalat.

   Bine, nu ma astept sa intelegeti...dupa atatia ani de propaganda portocalie si justitie de tip OTV.
   • +11 (21 voturi)    
    propaganda (Marţi, 1 mai 2012, 22:55)

    dw [anonim] i-a raspuns lui Alex

    aia cu propaganda rosie nu te-au invatat ca less is more.
    daca te opreai inainte de ultima fraza erai mai credibil.
    • -8 (16 voturi)    
     Dupa cum am spus... (Marţi, 1 mai 2012, 23:25)

     Alex [anonim] i-a raspuns lui dw

     nu ma astept sa intelegeti. Se pare ca e peste puterea voastra de a o face.

     P.S. Daca nu postai era mai bine. Nu te-ai fi facut de ras.
   • +6 (12 voturi)    
    Mai bine numara oooole (Marţi, 1 mai 2012, 23:41)

    a.n. [anonim] i-a raspuns lui Alex

    E, hai ca multi sunt cei care stiu cu adevarat cum au stat lucrurile.
    Iar americanii nu au fost portocalii....
   • +6 (12 voturi)    
    Are Nastase bubele lui???? (Miercuri, 2 mai 2012, 1:25)

    Alius [anonim] i-a raspuns lui Alex

    Nastase e un hot baaaaaaaaaaaa!!! Unul dintre cei mai mari hoti din tara asta! Da' nu ma astept sa intelegi tu asta dupa atatia ani de justitie ala Nastase.. cand eram invitati sa-i numaram ouale...

    Aia cu matusa Tamara e asa.. un fel de Charlie Chaplin sau Stan si Bran.
   • 0 (0 voturi)    
    lasa ca si pe (Joi, 3 mai 2012, 3:16)

    dan capitan de plan [anonim] i-a raspuns lui Alex

    al capone, mafiotul mafiotilor, l-au bagat la mititica pt ...evaziune fiscala.
    si n-a tipat nimeni ca nu e corect.

    bine, nu ma astept sa intelegi....
 • +23 (33 voturi)    
  Sa vezi acum "revolutia bunului simt"! (Marţi, 1 mai 2012, 21:43)

  neagoe [utilizator]

  Corlatean la Justitie !?!?!?!?! Asta e politica USL?!? Cel mai CURAT (?!) guvern al Romaniei?

  De maine, Nastase se va reveni la Nastase Alba ca Zapada! Probabil s-au incins deja telefoanele judecatorilor sa li se aminteasca ca ii pot lua locul in puscarie cat ai zice "ponta" !!!
 • -17 (35 voturi)    
  catastrofe, cataclisme...si fete virgine... (Marţi, 1 mai 2012, 21:52)

  geo26 [anonim]

  comentariile voastre sunt de toata jena...parca sunteti niste fete virgine...vai ....ufff...cum e posibil....nici nu s-au instalat si gata pe ei...parca v-a spalat creierul pdl-ul asta!
  • +15 (27 voturi)    
   Adu-ti aminte comentariile (Marţi, 1 mai 2012, 22:27)

   Alius [anonim] i-a raspuns lui geo26

   la instalarea guvernului Ungureanu. Cam ce-ati avut voi de zis si alte Ponta/Antenescu? Atunci erati voi fetele virgine.. Virgine si babe in acelasi timp.

   Cam astfel de reactii aveti acum.
   • -2 (14 voturi)    
    nu ati trecut testul! :) (Miercuri, 2 mai 2012, 0:03)

    geo26 [anonim] i-a raspuns lui Alius

    12 din 12 :) fetele virgine isi fac treaba bine! apropos...de unde ai dedus tu ca sunt cu usl, pnl etc????...am afirmat ca nici nu s-au instalat si gata pe ei!!!...asta nu inseamna nimic...in schimb...voi...hopa la vot :)))))!!! penibi ps nu sunt cu nicio formatiune politica....in schimb voi....
    • +3 (11 voturi)    
     Repet, ca poate nu ai inteles (Miercuri, 2 mai 2012, 0:51)

     Alius [anonim] i-a raspuns lui geo26

     si-ti fac si o schita: exact asa s-a intamplat si cand a fost investit Ungureanu si al lui guvern.

     Aici nu e "parca": tie sigur ti l-au spalat antenele.

     PS: asta cu ps-ul tau sa ti-o tot spui tie, poate candva o sa ajungi sa si crezi ce-ti spui.
  • -1 (1 vot)    
   mda (Miercuri, 2 mai 2012, 17:07)

   mi3rla [utilizator] i-a raspuns lui geo26

   Noi ne revoltam de un deja vu, ca in 90. Ori esti prea mic ori ai trecut cu ochelari de cal prin perioada aia.
 • -15 (31 voturi)    
  Orice ar zice fanii pede (Marţi, 1 mai 2012, 21:54)

  smen [anonim]

  Astia sunt cu 10 clase peste personaje gen udrea,igas,oprea si alte nulitati pedeliste
  • +4 (12 voturi)    
   usurel cu oprea pe scari... (Marţi, 1 mai 2012, 23:43)

   leid [anonim] i-a raspuns lui smen

   ca numai ce si l-a reasumat Ponta. Vezi sa nu-l ai de pupat in curand, zic sa incepi cu lamaile de pe-acum.
 • +22 (36 voturi)    
  parearea mea (Marţi, 1 mai 2012, 21:54)

  cristi [anonim]

  o sa-l plangem pe Boc!!!
  • -14 (30 voturi)    
   aveti motive sa-l plangeti !! (Marţi, 1 mai 2012, 22:08)

   vio [anonim] i-a raspuns lui cristi

   E terminat saracul de el ca om politic de Bucuresti si urmeaza ultimul ESEC de proportii, la Primaria Cluj!!
   Cata umilinta, asta il va scoate definitiv din politica romaneasca!!
   Plangeti-l !!!!
   Si plangeti intreaga suflare portocalie, Dna Udrea e deja pe linie moarta, urmeaza Roberta Anastase!!!
   Incet-incet se duce trot PDLul !!
   Plangeti-i !!!
   • +22 (30 voturi)    
    Nu cred asta (Marţi, 1 mai 2012, 22:17)

    Anjo [utilizator] i-a raspuns lui vio

    In momentul de fata masuri de austeritate similare celor luate de guvernul Boc sunt luate in alte tari, de exemplu Spania. Faptul ca au existat cazuri de finaintari pe criterii politice, sa ne amintim ca aceste finantari au fost "inventate" de FSN si apoi PSDR in primii 6 ani post lovitura de stat din 1989. Sa nu uitam cresterea brusca a Bacaului care dintr-un oras mic spre mediu din Moldova a devenit centrul regional si asta datorita relatiei de rudenie (frati) dintre Sergiu Sechelariuu, fost ministru secretar de stat in guvernul Nastase si Dumitru Sechelariu, fost primar al Bacaului.
    Revenind la oile noastre, consider ca aceste masuri de austeritate nu au facut decat sa ne scoata din gaura spre care se indrepta intreaga Europa.
    Acum asteptam sa vedem masurile noului guvern. Dar ma indoiesc profund ca va realiza nimic si asta nu din cauza "grelei mosteniri" ci din cauza incompetentei unora din membrii guvernului Ponta.
    • -10 (22 voturi)    
     omule... austeritatea... (Marţi, 1 mai 2012, 22:30)

     gimini [utilizator] i-a raspuns lui Anjo

     Hombre... in 2009 nu era nevoie de nici o austeritate, erau suficiente niste ajustari structurale! Dar aceste ajustari ar fi pus in pericol realegerea lui Base, drept pentru care guvernul PDL a facut mega-imprumutul FMI (care e o crima impotriva poporului roman!) amanand reformele, ceea ce dpdv economic a creat intr-adevar premisele unor dezechilibre de nestapanit, care la randul lor au dus la necesitatea austeritatii! Noi am intrat singuri in gaura, PDL-ul ne-a bagat acolo, si inca nu am iesit! Vom iesi abia cand ultimul cent din imprumutul FMI va fi platit! Ce zici?... vorbim de 2020 sau 2025?!
     • +8 (20 voturi)    
      Ce le stii tu pe toate! (Marţi, 1 mai 2012, 22:51)

      Alius [anonim] i-a raspuns lui gimini

      Auzi, eu zic sa pui un 2100 sau 2150, ca poate nu ai remarcat, dar a venit pesedeaua la putere si e fomista rau. De unde sa mai fure si astia bani? De la imprumuturi, nu?

      Ia enumera tu ajustarile alea structurale care trebuiau facute in 2009.
     • +1 (11 voturi)    
      antenistule (Marţi, 1 mai 2012, 23:29)

      un cititor [anonim] i-a raspuns lui gimini

      omule, cat de indoctrinat esti? pe ce lume ai trait?
     • -1 (3 voturi)    
      Really? (Miercuri, 2 mai 2012, 12:51)

      Anjo [utilizator] i-a raspuns lui gimini

      Ajustari structurale? Alea care le-au luat si alte state europene si acum iau masuri grave de austeritate? Traiti pe alta planeta? In alt sistem solar? Si tu si Ponta abia acum descoperiti ca in EU este o criza grava? Oameni buni treziti-va la realitate. Uitati-va si pe alte posturi nu doar posturile Intact Media, RTV, Realitatea TV si The Money Channel. Uitati-va pe RTL, pe RaiUno, pe Pro7. S-ar putea sa va speriati dand nas in nas cu realitatea crunta nu cu realitatea mass-mediei romanesti.
   • +10 (18 voturi)    
    Idei putine si fixe (Marţi, 1 mai 2012, 23:50)

    manipulant [anonim] i-a raspuns lui vio

    Terminati sunteti voi. UE si SUA o sa va ignore.
    Cu guvernul asta:"n-r-v "pe mine nu ma reprezentati.
    Copilotul vostru a batut pas de defilare in fata turnatorului.
    Spre dezamagirea ta, Boc a fost felicitat de U.E.
    Mai bine alearga sa fii prima care aduna covrigii din coada maidanezilor si nu te mai ostenii pe aici.
   • 0 (0 voturi)    
    o sa-i plangi tu (Duminică, 6 mai 2012, 4:07)

    fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui vio

    In maxim doi ani o sa-i porti pe brate , o sa faci balade despre Boc .Iar el o sa faca bine sa dea cu flit .Vezi daca ponta si agarici au platit elicopterul cu care s-au plimbat sambata si duminica trecuta ,cum a facut Boc cand a luat cu el un nepot ! Daca esti activist platit nu te aprob dar tot mai inteleg dar daca esti cetatean neinregimentat mi-e mila de tine si nu ma mir ca felix poate fi permanent numarul 2 , 3 in stat cu un partid de 50 de lesinaturi dar si 7 posturi tv-radio intesate de slugoi fara scrupule.Daca ar fi cum spui atunci psd trebuia sa se sinucida cand a fost umilit de un singur om impotriva monstruoasei coalitii.Interesele Romaniei sunt afectate , nu ale mele .Apropo , stie cineva ce a furat Udrea ?Doar i-a umilit un pic pe liberali si un pic pe psd-isti ......Cum sa treci cu vederea o blonda mai desteapta ca tine !
  • +2 (2 voturi)    
   cum.. (Miercuri, 2 mai 2012, 16:09)

   amazing [utilizator] i-a raspuns lui cristi

   ..mm sa spui ca o sa-l plangem pe Boc?
 • -14 (30 voturi)    
  guvernul arata bine (Marţi, 1 mai 2012, 21:55)

  gimini [utilizator]

  Faptul ca Florin Georgescu e la Finante arata indirect ca FMI-ul, prin oamenii din BNR, va sprijini acest guvern. Ma intreb ce va face Basescu. E terminat, oricum am da-o, dar asta nu inseamna ca nu va incerca sa saboteze cumva ceea ce se intampla la Palatul Victoria. Doar stim prea bine, din timpul lui Tariceanu, ca ii este imposibil sa nu bage strambe. Sper doar sa fie suspendat cat mai repede si trimis de urgenta la haznaua istoriei.
  • +20 (32 voturi)    
   intrebare (Marţi, 1 mai 2012, 22:02)

   rochiri [anonim] i-a raspuns lui gimini

   Pe ce motiv ar putea fi suspendat un presedinte ales de populatie? Intreb pentru ca mie mi se pare prea usor cum uni spun trebuie sa suspendam presedintele. Un presedinte ales, d.p.m.d.v. ar trebui suspendat daca a comis fapte grave (coruptie dovedita,inalta tradare ,etc) sau foarte bolnav, este totusi ales prin vot direct de catre populatie.
   • -7 (21 voturi)    
    Base dixit: sa ne intoarcem la popor! (Marţi, 1 mai 2012, 22:24)

    gimini [utilizator] i-a raspuns lui rochiri

    1. Basescu a furat grosolan alegerile in 2009. Te faci ca ai uitat ranjetul hidos cu care Videanu il gratula pe Hrebenciuc in noaptea alegerilor, stiind cat furasera in teritoriu?
    2. Chiar daca e ales, a fost ales in 2009, acum suntem in 2012. Daca totul e democratic, daca Base e atat de sigur pe el, hai sa mai verificam odata sentimentele populatiei, ok? Ca si in 2007 a fost un referendum de suspendare pe care Base l-a castigat, populatia a fost cu el. Ok? "Sa ne intoarcem la popor." - dupa cum zice Base.
    • +12 (24 voturi)    
     A, cine a zis ca a furat Basescu alegerile? (Marţi, 1 mai 2012, 22:46)

     Alius [anonim] i-a raspuns lui gimini

     Tu? Si cu Geonel? Te faci ca ai uitat ca s-au renumarat voturile si au iesit mai multe voturi bune anulate pentru Basescu? Au contestat si, cum spui tu de Nastase, justitia s-a pronuntat. Plus ca citez din Ponta: "Au furat mai mult ca noi"... Gura pacatosului... De fapt, renumaratoarea a aratat cine a furat mai mult.

     Altfel, dupa tine ar trebui in fiecare an ca presedintele sa se duca "la popor" sa-si vada popularitatea. Propune-i asta viitorului presedinte, iesi in Piata Universitatii si demonstreaza pentru aceasta idee geniala. A fost ales, se fac alegeri si gata. Unde ai mai vazut tu preseduinte demis, ca nu mai e popular intr-o anumita perioada. Popularitatea scade si creste... creste si scade. Cam asta e in democratie. In dictatura lui Antonescu e ceea ce vrei tu sa fie: demite presedintele, ca asa vreau unu' pe forum. Ok, am exagerat: ca vreau doi.
     • -7 (19 voturi)    
      da, dar nu scade... (Marţi, 1 mai 2012, 23:02)

      gimini [utilizator] i-a raspuns lui Alius

      ...la 10%! De exemplu, in cel mai prost moment al sau (adica la finalul guvernarii) George W. Bush tot avea popularitate 38%! Uita-te la Sarkozy - desi a condus catastrofal Franta, tot a obtinut 27% la primul tur si va obtine peste 45% la turul 2! Iar chestia cu furatul probabil e o gluma din partea ta, te faci ca ai uitat cum s-a votat in strainatate, cum s-au numarat voturile in noaptea de 6 decembrie, cum s-a pus batista pe tambal dupa ce o gramada de parlamentari-traseisti au trecut la PDL si asa mai departe!
      • +7 (15 voturi)    
       Scade cat scade... (Marţi, 1 mai 2012, 23:48)

       Alius [anonim] i-a raspuns lui gimini

       Eu nu ma tin de glume si nu uit nimic: eu am votat in strainatate. Banuiesc ca tu stii cum s-a votat in strainatate din ce spune Felix pe la Antene. Au avut PNL-ul si PSD-ul oamenii peste tot unde s-a votat si unde s-a numarat? Nici macar un om de-al lor nu a venit sa spuna uite s-a furat s-au s-a votat nu stiu cum, cat a tinut acel proces de votare. Dupa ce au vazut ei ca au pierdut, au stat si ce-au zis: "baaaaaa frate, cu toate televiziunile si banii bagati in aceste alegeri si am pierdut, nu e bine. Mai bine spunem ca ne-au furat".

       Ce legatura are trecerea parlamentarilor de la un partid la altul, cu numaratoarea voturilor? PSD-ul a renuntat ca s-a facut de cacao. S-au renumarat si a iesit ce a iesit. Astea sunt fapte, nu bazaconii scoase de tine pe-aici. Asa ca las-o, accepta realitatea: PSD-ul a furat si la alegeri si tot a pierdut pe mana lui Geoana.

       Popularitatea unui om politic este sanctionata la alegeri. Daca Basescu o sa fie demis si se face referendum, o sa vedem atunci ce si cum. Dar, intai sa vedem motivele pentru care e demis. Dupa tine, de fiecare data cand avem o majoritate in parlament demitem cate un presedinte, ca asa-i in democratie. Iar faza cu popularitatea nu e intotdeauna justificata. Iliescu a fost super popular, asta nu inseana ca a fost bine pentru tara cat a fost el presedinte. Si aici am incheiat discutia cu popularitaea si alegerile "furate" de Basescu. Habar nu ai ce spui.
      • -1 (3 voturi)    
       cine spune (Miercuri, 2 mai 2012, 12:55)

       Anjo [utilizator] i-a raspuns lui gimini

       Si cine a spus ca e la 10%? Grupul ala de dialog politic al lui Ciuvica? Sau sondajele de opinii DD (via SMS la 1333)?
    • 0 (0 voturi)    
     mai e loc de ciuruit ? (Duminică, 6 mai 2012, 4:17)

     fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui gimini

     1.da tu ai uitat ca se carasera toti psd-isti de stateau jurnalistii si noi ca prostii si stinsesera luminile , trasesera obloanele inainte de finalul numaratorii cand le-a fost clar ca au luat-o ?Nu v-ati revenit nici acum ?????
     2.Nu va fortati norocul (mi-e clar ca esti activist si nu simpatizant ) .Base o sa stea la Cotroceni daca si cat o sa creada ca are pentru cine .
  • +16 (26 voturi)    
   Bombonel tu esti ,puisor...?! (Marţi, 1 mai 2012, 22:13)

   DEMA GOGU' [anonim] i-a raspuns lui gimini

   Daca Basescu trebuie sa ajunga la "haznaua istoriei",...pe Ilici Iliescu ,Adrian Nastase ,Felix ,SOV ,etc ...unde trebuie sa ajunga ?! Mai usor cu dezinformarile, ca nu suntem proşti !
   • -5 (23 voturi)    
    prostul daca nu-i fudul... (Marţi, 1 mai 2012, 22:21)

    gimini [utilizator] i-a raspuns lui DEMA GOGU'

    "nu sunteti prosti", zici tu, dar eu iti reamintesc vechiul proverb: prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul. Asa ca nu te mai crede matale destept! Iliescu are 82 de ani si s-a vazut zilele astea, ca si in 2009, ca influenta lui in PSD e zero barat (daca era dupa el, Ponta nu trebuia sa accepte guvernarea). Asupra lui Nastase s-a pronuntat justitia. Felix isi plateste toate taxele la zi iar SOV e la puscarie. Iata o gramada de motive pentru care si Basescu trebuie sa viziteze cat mai urgent haznaua istoriei. Pe dinauntru!
    • +13 (21 voturi)    
     Vezi ca le incurci. (Marţi, 1 mai 2012, 22:33)

     Alius [anonim] i-a raspuns lui gimini

     Iliescu trebuie sa ajunga la parnaie nu pentru ca are 82 de ani, ci pentru ce a facut. Nastase la fel si justitia inca nu s-a pronuntat definitiv. SOV nu e la puscarie (unde ai auzit tu asta? L-ai vizitat cumva?). Felix isi plateste taxele la zi, dar cu ce bani? Si pe urma parca era declarat turnator si nu avea voie sa faca parte din parlament/senat, dar il vedem acolo. Deci????

     Ramane cum am stabilit: mai intai Iliescu, Nastase, Voiculescu si altii la haznaua istoriei, dupa care posibil si Basescu.
    • +1 (11 voturi)    
     Postac semialfabetizat (Miercuri, 2 mai 2012, 0:05)

     DEMA GOGU' [anonim] i-a raspuns lui gimini

     Dute si fa-ti un test IQ ,poate o sa intelegi legatura intre adj, "fudul" si "fudulii"...
 • +19 (31 voturi)    
  corina dumitrescu (Marţi, 1 mai 2012, 21:59)

  dana [anonim]

  Daca aveati vreo speranta ca invatamantul romanesc se va reforma, lasati-o deoparte.
  Noul ministru corespunde tuturor criteriilor lui Ponta : are o experienta profesionala deosebita in fabricarea de diplome, este integra ca altfel nu se facea notar pe usa din dos si foarte competenta.
  Revenim la matrapazlacuri bla bla bla
 • +10 (20 voturi)    
  :) (Marţi, 1 mai 2012, 21:59)

  owl [utilizator]

  Corina Dumitrescu = Elena Udrea in guvernul Ponta?
  :))


  doar nu va asteptati sa vina competenti..
  • +4 (16 voturi)    
   Udrea era o zana pe langa martzafoaia asta (Miercuri, 2 mai 2012, 0:00)

   cineva [anonim] i-a raspuns lui owl

   nu o compara pe Udrea cu tzatzoshenia asta ca ne vine sa varsam

   nu se ridica la nivelul lui Udrea nici la degetul mic ...
   scuze, Udrea nu era ea deloc sfintzishoara :)) .dar sa fim seriosi ... avea finetze ,stia a vorbeasca ....pentru cei care o tot o mistocareau pe Udrea nu e decat o vorba "sunt acrii strugurii"

   macar Udrea il sustinea fara rezerve pe Funeriu, singurul ministru adevarat din epoca moderna , nunumai din ultimii 20 de ani, caci si inainte a fost praf invatzamantul !
  • -1 (1 vot)    
   Gresit ! (Miercuri, 2 mai 2012, 15:19)

   manusha [utilizator] i-a raspuns lui owl

   Este Alexandrina Gainusa . Cei mai maturi stiu de ce .
 • +8 (18 voturi)    
  Guvernul vai de noi. (Marţi, 1 mai 2012, 22:10)

  mircea [anonim]

  Florin Georgescu-vicepremier si MF-barbugiu care respecta regulile.Nu trece strada prin loc nepermis,dar daca trebuie face trecere marcata.Adica face excrocherii legale.Nu cred ca dupa sase luni finantele tarii vor arata bine.Poate numai daca Isarescu va reusi sa-l franeze pe Fl.Geogescu care nu are frana in a cheltui.Nu stie sa spuna nu.
  • +1 (1 vot)    
   ar trebui sa plangi de grija PDLului!!! (Miercuri, 2 mai 2012, 18:06)

   costica [anonim] i-a raspuns lui mircea

   Ca este terminat, gata cu PDL!!!
   Boc este terminat ca om politic, Clujul il va trimite definitiv in anonimat in urma unui esec rasunator si umilitor la alegerile din toamna la Primaria Cluj, Dna Udrea este pe centura politicii, adica pe margine tunand si fulgerand in zadar, urmeaza analfabeta de Roberta si toate pupezele portocalii cocotate in varful politicii romanesti exclusiv din vointa unica si prea mareata a lui Traian Basescu!!
   Urmeaza nu peste mult timp sa scapam si de Basescu, gata cu PDSL!!!
   Am scapat, am zis mereu ca vor plati cu varf si indesat sfidarea majoritatii romanilor, cu exceptia clientelei portocalii postata in fuctiile banoase ale statului bananier roman!!!
   Succesuri, mai Mircea!!!
 • +9 (19 voturi)    
  hai la ciolan! (Marţi, 1 mai 2012, 22:14)

  hai la ciolan [anonim]

  hai la ciolan!vezi sa nu se intoarca impotriva voastra tot ciolanul cat de curand, ca numai asta ati visat si ati tinut-o in scandaluri, potziuni si mai nou greve in parlament pe banii statului in ultimii 4-5 ani!Unde-s acum promisiunile Poanto?!?
 • +13 (31 voturi)    
  daca Base nu inoveaza ceva, ne ducem de rapa (Marţi, 1 mai 2012, 22:14)

  cineva [anonim]

  pe puntea vasului au evadat condamnatii tinuti in chingi in cala navei si au preluat conducerea vasului, schimband deci temporar directia ; se pregatesc sa dea iama la visteria navei si rezervele de alimente plus bautura

  sper ca marinarul va profita de betia crunta in care se vor arunca condamnatii si va gasi repede armele cu care sa preia conducerea navei si sa restabilieasca cursul navei

  caci este lesne de inteles ca ne ducem cu totii la fund...stim directia, am mai vazut-o !!!
 • -9 (25 voturi)    
  pdl (Marţi, 1 mai 2012, 22:18)

  pedele [anonim]

  toti postacii pdl-isti sunt daramati. nu le vine sa creada ca basescu si marionetele lui au pierdut puterea. ca nimeni nu-i mai suporta. ca au dus oamenii in pragul disperarii.
  • +9 (23 voturi)    
   Uite si prostul (Marţi, 1 mai 2012, 22:21)

   Anjo [utilizator] i-a raspuns lui pedele

   Voi sunteti ca hopa-mitica... Scoateti capul de peste tot ca sa va dejectati aberatiile cu care v-a fost impuiat capul, ca de creier duceti lipsa complet (lui Felix ii plac sclavii nu persoanele cu coloana vertebrala).
   • -2 (8 voturi)    
    muriti de ciuda (Miercuri, 2 mai 2012, 7:27)

    bang [anonim] i-a raspuns lui Anjo

    vorbeste sclavul lui basescu, cel care a distrus flota romaneasca si a furat la primaria bucurestiului cat a incaput in conturile fetelor cu "succesuri"si sclavul lui udrea care impreuna cu cocos prin furturi a facut avere pe spatele prostimii. astia sunt pdl-istii.
    • -1 (3 voturi)    
     Really? (Miercuri, 2 mai 2012, 13:03)

     Anjo [utilizator] i-a raspuns lui bang

     Tinere kokostamez afla si tu ca un ministru nu poate semna un contract de vanzare a unor active decat cu asentimentul (adica doar cu acordul) premierului. Cu alte cuvinte, Basescu fiind ministru atat in guvernul CD cat si PSD nu a putut vinde decat cu acordul premierului la vremea respectiva. Asa ca ciocul mic si joc de glezne ca nu stiti decat sa mintiti. Adica nu stiti sa reproduceti decat minciunile cu care va este impuiat capul (ma repet... creier nu aveti). Reproduceti exact ca un patefon stricat...
   • +1 (5 voturi)    
    ce exprimare eleganta, felicitari! (Miercuri, 2 mai 2012, 9:40)

    Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Anjo

    Asta-mi place mie aici, pe Hotnews, ca se dezbate cu argumente clare, intr-un limbaj decent, civilizat.
    Nu ca pe alte site-uri...
    Se vede ca, desi sustin partide diferite, cei ce posteaza se respecta reciproc, inteleg democratia ca o lupta de idei in spatiul public.
    Felicitari Hotnews, ideea cu filtrarea postarilor indecente este salutara (na, ca ma iau dupa...), in felul asta cititorii ocazionali nu sunt agresati de comentarii ci, dimpotriva, sunt atrasi (si vor continua sa viziteze site-ul) de bogatia de idei dezbatute aici.
    • 0 (0 voturi)    
     wow (Marţi, 8 mai 2012, 2:39)

     Duncan_Idaho [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

     Si mie imi place cum vrei sa distragi atentia de la crezul tau personal printr-o tehnica evaziva :) "Ia sa mai postez un truism ca sa imi iau si niste pozitive". Esti offtopic complet. Clar acum?

     Dupa cum spuneam in alt post, trist ca s-a ajuns aici. Pentru Romania...
  • +6 (16 voturi)    
   Toti sunt daramati... (Marţi, 1 mai 2012, 22:34)

   Alius [anonim] i-a raspuns lui pedele

   inclusiv tu, dar o vei realiza ceva mai tarziu.
  • -1 (3 voturi)    
   procurati batista ca te asteapta hidrantul (Miercuri, 2 mai 2012, 13:17)

   cetateanu [anonim] i-a raspuns lui pedele

   Stii zicala aia veche dar actuala:"sa ma arda o ciorba grasa, nu un terci nenorocit".
   Ce fericire te-a cuprins pe tine ca au fost schimbati niste intelectuali cu niste muhaele?
   IQ lor nu difera de al tau. Asta poate fi singurul lucru care te poate multumi. Daca in modesta ta gandire consideri ca acesti oameni te reprezinta cu succes in fata unei UE sau SUA , probabil esti unul din aceia care nu au reusit sa-si ia nici bacalaureatul.
   Pe mine nu ma reprezinta. Au fost numiti la cacialma. Iar mie nu-mi plac jocurile de noroc mai ales in politichie.
   Mai au o caracteristica: nici nu stranuta turnatoru si iau pozitie de drepti.
 • +15 (29 voturi)    
  jenant.... (Marţi, 1 mai 2012, 22:19)

  cosmin b [anonim]

  Numai in Romania este posibil ca fosti ministrii dovediti incompetenti sa fie numiti iarasi ministrii dar la ministere diferite:

  Marga – nu a facut nimic bun cand a fost la Educatie iar acum este la externe. Ce-l recomda?
  Nica – un incompetent notoriu care a mai fost parca la Comunicatii si pe la Interne.

  Este o lista rusinoasa….in care argumentul competeta nu valoreaza nimic.

  Saracul Brucan… cat de optimist a fost cand a zis ca o sa avem nevoie de 20 de ani.

  Vreau sa vad CV-ul acestor ministrii, ce realizari notabile au acesti ministrii…cu exceptia lui Isar toti sunt din vechea garda.
  Pe Isar l-au pus doar pentru imagine…dar cred ca ei nu stiu de ce a “plecat” domnul Isar de la Citi si apoi de la Bancpost.
  Parca era criza si se reduceau ministerele, consilierii, ministrii etc…vad ca numarul lor a crescut.
  Si nu in ultimul rand...sa curga cu dimplome de la Cantemir, Spiru etc….rata de promovabilitate la bac o sa fie de 99%...cadou in an electoral…Funeriu ramane unul dintre putinii ministrii care si-au pus amprenta intr-un mod pozitiv pe realitatea de la noi…adevarul doare, dar o promovabilitate de sub 50% este una mult mai aproape de realitate.
 • +21 (31 voturi)    
  incredibil (Marţi, 1 mai 2012, 22:23)

  Adrian [anonim]

  ministrii astia parca sunt pusi "cu dedicatie". Justitia pentru Nastase, Agricultura pentru Voiculescu, Educatia pentru cotizantii PSD din invatamant, la Finante unul care a colaborat cu S.O.Vantu.....
 • +15 (25 voturi)    
  diaconu (Marţi, 1 mai 2012, 22:25)

  cocosila [utilizator]

  na ca s-a vazut acritura de taranoi arivist ministru
 • +16 (28 voturi)    
  Back in Time! (Marţi, 1 mai 2012, 22:26)

  UncleSam [utilizator]

  Ne-am intors in trecut, parca e guvernul Bombonel cu ceva componente din guvernarea PSd de acum 3-4 ani.
  Georgescu, Magda, Nica, Rus, Dobre, iti vine sa vomiti. Singurul care are ce sa caute acolo e Orban, restul sunt ZERO barat cu tenta de zeghe... :-(
  Cred ca Isarescu s-a inchinat ca a scapat de loaza aia de Georgescu de la BNR.
  Totusi e bine ca ne-am lins pe bot de Schengen, Amin!
  • -1 (1 vot)    
   UNPR nu trebuie sa voteze 9 guvern (Miercuri, 2 mai 2012, 18:59)

   pont antoneric-ul [anonim] i-a raspuns lui UncleSam

   Ok, acuma ca ni s-a aratat dragonul...si mai ales ca PSD cu Ponta nu e in stare sa scoata ceva nou , sa creeze sau sa inoveze macar limbajul daca nu si comportamentele si daca nu e in stare de altceva decat sa ne copieze si sa ne maimutareasca haideti sa le aratam noi ce inseamna ...
   Va invit la un lobby targetat pe UNPR sa nu voteze guvernul pontantoneric.
 • +17 (29 voturi)    
  incepe catastrofa... (Marţi, 1 mai 2012, 22:29)

  ilien [utilizator]

  Cu aceasta ministra a invatamantului va incepe distrugerea legii invatamantului care a fost prima reforma importanta a vechiului guvern.
  Cu Marga la externe cred ca ne arata ca USL-ul duce lipsa de cadre competente. Cum sa numesti un astfel de ministru de externe?
 • +4 (12 voturi)    
  o intrebare.... (Marţi, 1 mai 2012, 22:38)

  io [anonim]

  Alegerile cine o sa le organizeze, administratia sau internele? Parca a mai pierdut PSD-ul pe mana lui Rus niste alegeri... Multumesc pentru raspuns
 • -3 (17 voturi)    
  florin georgescu (Marţi, 1 mai 2012, 22:40)

  geo12 [utilizator]

  Se pare ca in Guvernul asta Georgescu este mai Prim-Ministru decat Ponta ceea ce este bine...chiar si pentru 6 luni. Ceilalti, oricat de prosti/hoti ar fi dupa parerea majoritatii de aici, nu pot strica si mai rau ce au stricat predecesorii.
 • +7 (17 voturi)    
  Scuzati-l pe Victor Ponta (Marţi, 1 mai 2012, 22:52)

  Lorena Lovin [anonim]

  “SCUZATI-L PE VICTOR PONTA

  Atacul furibund savarsit de Victor Ponta la adresa presedintelui Frantei ar putea avea, daca n-ar fi cunoscut drept un impatimit revolutionar, consecinte diplomatice neplacute pentru Romania, ba chiar dramatice in cazul ca ar ajunge prim-ministrul tarii. Ponta s-a bagat in probleme care depasesc nivelul lui de intelegere, iar gravitatea faptei nu este imputabila numai lui, el fiind produsul culturii bolsevice insusita, simbiotic, de la principalii beneficiari ai atacului terorist din decembrie '89, Ion Iliescu si Adrian Nastase.
  Victor Ponta este succesorul si continuatorul lui Ion Iliescu in rolul si activitatea acestuia de cartita si spion sovietic, de tradator al interesului national in favoarea Blocului sovietic. Ziarul "Cotidianul" din 2 septembrie, 2005, publica alarmanta veste ca Victor Ponta si capetele seci dar infierbantate, din organizatia de rezistenta comunista, Tineretul Social Democrat (TSD), cheama la lupta revolutionara pentru rasturnarea Puterii de Stat si revenirea la anii de glorie comunista a anilor '50. "REVOLUTIA NU SE FACE STAND IN CLASA. LUATI HAINELE ROSII, STEAGURILE CU SECERA SI CIOCAN ...." sta scris pe manifestele impartite invitatilor la petrecerea, subversiva, organizata de tinerii celui mai mare partid din Romania, miercuri 31 august crt. la Scoala de vara. Imbracati cu tricouri rosii pe care trona portretul anarhistului Che Guevara (mana stanga a lui Fidel Castro in timpul revolutiei cubaneze), cantind imnul comunistilor radicali italieni, "Bella Ciao" si aplaudand, cu manie proletara, incitantele declaratii ale sefului lor: "TRAIAN BASESCU INCEPE SA SEMENE TOT MAI MULT CU DICTATORUL BATISTA". "IMPORTANT ESTE CA DICTATORUL SA FUGA", adunatura extremistilor romani se declara adepta organizatiilor teroriste internationale interesate in schimbarea ordinei mondiale.”
  Gheorghe Tanasescu
  23 aprilie 2012
  Baltimore,
  Maryland, USA
  Ziarul Clipa (www.clipa.com)
 • +6 (16 voturi)    
  am o greataaaa!!!!!, de zile mari! (Marţi, 1 mai 2012, 22:55)

  noname [anonim]

  i-a luat din jilava pe astia. nu mai e nimic de zis...
 • +2 (10 voturi)    
  mediu (Marţi, 1 mai 2012, 22:55)

  Fishu [anonim]

  Si la mediu?
  • +5 (15 voturi)    
   plumb... (Marţi, 1 mai 2012, 23:00)

   noname [anonim] i-a raspuns lui Fishu

   acolo trage tare in jos, cu plumb... dar nu de la bacovia, ci de la rovana.. :)
 • +10 (16 voturi)    
  CV-ul persoanei nominalizate la Educatie!? (Marţi, 1 mai 2012, 23:06)

  TI [anonim]

  Rog colegii forumisti sa ne indice un link la un CV (orice CV) al persoanei nominalizate la Ministerul Educatiei.
  • +4 (12 voturi)    
   pupaza sau cotofana la educatie? (Marţi, 1 mai 2012, 23:29)

   dezastru [anonim] i-a raspuns lui TI

   O numire revoltatoare la educatie! Domle, Ponta asta e tembel?
   vorbim degeaba in tara asta? Cu universitatile particulare a inceput
   distrugerea invatamantului in Romania! Ce merite, ce competente
   are aceasta persoana pentru a conduce un minister atat de complex
   si atat de important ? Ce interese sinistre au toate partidele politice
   din Romania, s-au inteles intre ele ca la educatie sa fie
   ministri numai cretini?
  • +3 (5 voturi)    
   Caut-o in lista aici (Marţi, 1 mai 2012, 23:36)

   Ritzi Pitzi [utilizator] i-a raspuns lui TI

   http://www.ucdc.info/cd/
  • -2 (4 voturi)    
   La ce bun CV-urile....numitilor ministri... (Marţi, 1 mai 2012, 23:51)

   Lorena Lovin [anonim] i-a raspuns lui TI

   Sunt atat de cunoscute si de relevante CV-urile ,celor "doi corifei",de ni se va duce buhul ca de popa tuns. Este adevarat ca nu intotdeauna ,marii barbatii de stat au avut stralucite studii academice,istoria ,dar si noi oamenii cunoastem destule exemple in lumea cizilizata. Important era /este ca acei strategi care au facut istorie se defineau prin niste calitati absolut istorice prin activitatea lor ,asta in ultima instanta facea ca poporul tarii sale sa-l ALEAGA ! sa il VOTEZE! fara plocoane,bere,mici,bani din visteria tarii etc... revenind,despre
   desemnat,stim ca-i desemnat si o dunga,despre prezidentiabil ,inca ne desemnat ,votat ,acum se lucreaza ,se mobilizeaza ,sa fie mai repede ca este cam mult pana la legalele alegeri.ce stim .pai este curat prin CV ca si la partener................doar nu vreti sa puneti ca unu a lucrat pe unde s-a nimerit sa plateasac ,nimic de ras in asta scoala aceea privata,iar celalalt .nu prea "el cetea carti ( de istorie in facultate) ... dar amarnic le mai juca! " atunci ca si acum. Nu tabinet ca "ca impuscatul" asa mai cu shtaif: mai canasta ,mai bridge ,si la astea stai nene cu zilele si noptile la " clocit " strategii"
   • -1 (7 voturi)    
    asa, asa... (Miercuri, 2 mai 2012, 9:05)

    costica [anonim] i-a raspuns lui Lorena Lovin

    CVurile lui Igas(absolvent aproape analfabet de facultate la 37 de ani, seara la celebra fabrica de diplome Universitatea de vest din celebrul oras universitar Arad(!!!!!!!!), la fel al Dnei Boghicevici, invatatoare la origine si apoi mare absolventa de 3 masterate si 2 doctorate tot pe seara(adica la ID!!) si toate la aceeasi celebra fabrica de diplome-Universitatea de Vest din Arad, si le-a obtinut in timp ce muncea, adica ea a muncit in toti acei ani cand absolvea pe banda rulanta toate facultatile si doctoratele si masteratele !!!
    La fel erudita Dna Udrea, mare absolventa de Dimitrie Cantemir, celebra Universitate romaneasca, care a dat Romaniei mari valori recunoscute peste mapamond si propulsata drept in varful politicii romanesti de Traian Basescu, fara sa aiba cele mai mici merite decat parul blond drag ochilor prezidentiali!!!
    Cum e, cum nu e acest Guvern, macar am scapat de analfabetii si incompetentii nescoliti ai PDLului clientelar al lui B&B !!!
    Succesuri portocalii, daca veti mai exista ca partid !!!
 • -8 (24 voturi)    
  Mult succes Guvernului Romaniei ! (Marţi, 1 mai 2012, 23:20)

  UnuMicsiUnuChior [anonim]

  Sa crape pedelicii de ciuda.
  Mai ramane totusi un lucru.
  Parnaia pentru Basescu.
  • +8 (20 voturi)    
   Ce-ai mancat (Marţi, 1 mai 2012, 23:52)

   kebab [utilizator] i-a raspuns lui UnuMicsiUnuChior

   In ultimi ani numai antena3 gadea,badea &co. La parnaie cu Nastase.Voiculescu,SOV(vezi intalnirea cu Geoana) adica lucruri grave dovedite. Intai sa ajunga astia la parnaie si pe urma mai vedem. Pai tu incerci sa imi explici cat de patat este Basescu vezi intai cine a vandut Petromul pe 600mil de $. Vezi cum a obtinut Patriciu Petromidia,vezi cine e Iacobov RAFO. Cine e Miron Mitrea, Bivolaru iar totul culmineaza cu elita greilor Nastase, Voiculescu & baietii destepti (care erau la rand pe lista lui MRU)din energie. Sa se faca o lista cu toti milionari si baieti destepti din PSD ca sa putem compara pai dna Udrea e mic copil pe langa ei.
 • +8 (18 voturi)    
  guvern de impotenti (Marţi, 1 mai 2012, 23:50)

  Liviu [anonim]

  Doua partide cu impotenti, PSD in 10 ani de guvernare nu a facut nimic, decit sa tina spatele securistilor. Iar liberalii au lasat un dezastru financiar dupa ei.
  Pe timpul guvernarii PSD sau PNL nu s-a realizat mai nimic, autostrazi mai deloc, privatizari foarte putine (PSD).
  Nu inteleg cum de ii voteaza oamenii? Au uitat de 10 ani de timp pierdut?
 • +8 (20 voturi)    
  parere (Marţi, 1 mai 2012, 23:59)

  catt [anonim]

  ca sa inlatur orice speculatie privind aparteneta mea politica, ma declar de la inceput ca fiind platitor/contributor(pe termen nelimitat) la un alt guvern, nu cel roman.
  acuma, fiind spuse acestea, declar urmatoarele:

  componentii guvernului dinainte era doua clase peste: luati-i unul la unu prin comparatie, inclusiv cei mai tineri erau ok. pana si boc saracul, o tura mai inainte, avea o urma de demnitate in el(de politician, normal).
  fragmentarea actului guvernamental in ultima perioada este o frana si o decalibrare inclusiv cu urmari pe termen mediu(sa nu uitam ca vin iarasi alegeri).
  si ca sa inchei, vad aici fete care imi aduc aminte de vremurile cand scransneam din dinti si ma gandeam ca o sa plec naibii din tara pana la urma.
  bun venit PSD, la revedere Romania!PNL nu e de mentionat, ca nu conteaza oricum.

  acum va las, ma retrag, eventual puteti sa ma si injurati. ajuta la descarcare.
  tranzitie usoara!
  ciao!
 • -3 (13 voturi)    
  cata galagie .....iar PDL e in opozitie!! (Miercuri, 2 mai 2012, 0:06)

  jiji [anonim]

  cate lacrimi in MOdrogan!!
 • +7 (15 voturi)    
  cel mai de cinstit guvern (Miercuri, 2 mai 2012, 0:09)

  mamaliga [anonim]

  Dragi tovarasi si preteni, dupa lupte crancene de invartit in jurul cozii Repuplica Democrata Romania si-a castigat rolul mult meritat de societate socialista multilateral dezvoltata printr-un program ecologic de reciclare periodica a gunoaielor politice! Clasa muncitoare are acum mall-uri hipermarketuri, fast - fooduri, adrieni minune, programe televizate, subliminale de indoctrinat prostimea, non stop...
  Astept cu nerabdare si destituirea presedintelui si instalarea partidului unic!
  Pentru gloria USL, inainte!

  P.S: ONG-urile spre ca vor lua act si vor constientiza populatia asupra importantei votului din toamna!
 • +9 (17 voturi)    
  Guvernul Romaniei (Miercuri, 2 mai 2012, 1:25)

  Ramona [anonim]

  Ponta va folosi alaturarea de cuvinte "Guvernul Romaniei" incercand sa ascunda ca e vorba de "Guvernul Voiculescu".
  Antonescu iar si-a aratat ironiile (coltii de viitor presedinte, plin de bun simt) catre ziaristi.
 • +4 (16 voturi)    
  hai sa plecam (Miercuri, 2 mai 2012, 2:26)

  costin [anonim]

  hai sa plecam ca astia nu au mila si nici un dram de bun simt. Sunt niste fete foarte dubioase ... si papusarii in spate care ii lucraza bine.
  Apropo, Ponta prim-ministru si cu banda de mai sus nu sunt un motiv de iesit in strada ?! Unde e rascoala de acu cateva saptamani? Stam mai bine?
  • -1 (1 vot)    
   :)) (Miercuri, 2 mai 2012, 22:20)

   nk [anonim] i-a raspuns lui costin

   nu stam mai bine.
   dar asa suntem noi apatici.

   ce vrei mah de la romani ?
   sa se jertfeasca aiurea ?
   stiu instinctiv ca nu merita... asta e "situatia".
 • +3 (21 voturi)    
  Mesaj catre VOI (Miercuri, 2 mai 2012, 2:39)

  Un cetatean obisnuit [anonim]

  Domnule Presedinte Traian Basescu. In numele meu si al mai multor cetateni va dam libertatea si incurajarea
  sa faceti cea ce a facut Vlad Tepes cu boierii adunati la belsug prin furtisag . Va rugam sa repetati istoria aceea si NU cea facuta de Iliescu cand a creat acel razvoi civil numit Mineriada. Cei care au semnat USL prin aceasta lovitura de stat mascata merita condamnarea. Este evident ca acest guvern va lua decizi populiste pt Interes propriu si va creea haos. Nu este prima data cand oamenii din spatele acestui nou guvern neales de nimeni au comis crime impotriva Romaniei

  Nu mai vreau pomana lui Ponta, betivului discotecar de la Constanta si a gastii , vreau sa fac parte din o economie in dezvoltare si competitiva pe plan national. Hai sa le gasim un rol util pensionarilor in societate, suntem 22 milioane de creiere sigur exista solutii. Aduceti profesori universitari din SUA in domeniile lor in Guvernul Romaniei.Sunt sute recunoscuti Mondial in domeniul lor. Nu vreau sa mi dea statu pomana 100 euro in plus la salariu in contextul economic Mondial. Vreau sa muncesc, dati-ne oameni cu proiecte adevarate
 • +5 (15 voturi)    
  Ce guvern e asta? Al dosarelor penale?:)) (Miercuri, 2 mai 2012, 4:34)

  alexei28 [utilizator]

  In noul Guvern majoritatea ar trebui sa fie la inchisoare...unii au si dosare penale!!! incredibil!! chiar sunt curios daca intra Nastase la puscarie...macar pentru 2 ani!
  • -1 (7 voturi)    
   Iar unii... (Miercuri, 2 mai 2012, 8:25)

   Mih. [utilizator] i-a raspuns lui alexei28

   ...sunt si in procese cu ministerele pe care ar urma sa le conduca (vezi Educatia, sau Agricultura)
 • -2 (6 voturi)    
  mda (Miercuri, 2 mai 2012, 8:19)

  carol [anonim]

  o sa plinga cine intelege ,nu cei pe care ii cumpara politicienii cu un mic si o bere..au plecat satuii si au venit flaminzii,mai imprumutam ceva bani de la FMI ca sa isi faca si astia citeva vile si masini,etc suntem condusi de niste masoni din afara care isi pun marionete in tara....
 • +1 (9 voturi)    
  Guvern (Miercuri, 2 mai 2012, 8:20)

  Guvern [anonim]

  Schimbare de guvern?
  Nici o speranţă. Cum îi turcu, îi şi pistolu. Activişti, securişti, miliţieni, popi, sindicalişti, revoluţionari, haita regală, ţigani + alte minorităţi conlocuitoare, asociaţii, agenţii şi fundaţii, s-au comportat şi se comporta ca ocupanţi, au jefuit Romania şi pe romani şi îi jefuiesc in continuare. Şi unde mai pui că sunt cei care au venit cu ruşii cu tancurile. Calvarul României şi a românilor durează de la trădarea lui Antonescu, de către fonfăitul care se dă drept regele României şi a românilor. Românii au avut şi au salarii şi pensii, de 10 ori mai mici decat ţările din west şi de 5 ori mai mici decât cei din ţările din lagărul socialist. Aşa că... De Ziua Muncii - 1 Mai, cine face manifestaţii în Bucureşti? Tot dintre cei care nu au ştiut pentru ce au semnat semnează statul de plată şi primesc pensii nemeritate. Mai precis paznicii celor de mai sus.
 • +2 (8 voturi)    
  Adunatura de dinozauri rosii penali si idioti ! (Miercuri, 2 mai 2012, 8:56)

  tigertiki [anonim]

  Vai de capul nostru !
 • +1 (9 voturi)    
  Guvern (Miercuri, 2 mai 2012, 9:20)

  Stelia [anonim]

  Halal Guvern!Cu oameni corupti si expirati .La cultura marele actor Mircea Diaconu.O nulitate ca si actor dar stie sa latre pe la televizor.Campeanu si mai mare urlatoare.sper sa fie ultima data cand mai auzim de astfel de partide.Sa ne mobilizam la alegeri si sa votam ce-i bine pentru ROMANIA!
 • -3 (5 voturi)    
  In sfarsit, au revenit la putere! (Miercuri, 2 mai 2012, 9:55)

  pana la fund [anonim]

  Mai, desi nu "tin" cu ei, ma bucur ca au revenit la putere! Ma saturasem de zarva aia de gaste isterice, de la televiziunile cretin-maniacale Realitatea, Antena etc., de urletele si vaicarelile editorialistilor, conferentiarilor si tuturor desteptilor "nemultumiti de guvernare", de care dadeai la tot pasul, cand incercai sa citesti sau sa discuti. Acum, in sfarsit, va fi liniste! Nu si bine, dar ce mai conteaza, atunci cand cei buni, cei drepti si cei viteji sug cuminti de la tata bugetara... Plata se va face, insa, in scurt timp.
 • +1 (3 voturi)    
  PNL-ADUNATURA DE RAHA..... (Miercuri, 2 mai 2012, 10:45)

  sotea [anonim]

  Oare liberalii adevarati nu se rasucesc in mormant?
 • +1 (3 voturi)    
  parerea mea ...... (Miercuri, 2 mai 2012, 10:50)

  matei radu [anonim]

  ca asistam,neputinciosi din pacate,la o devalizare in stil mafiot,cei care strigau sus si tare NU traseismului politic si oportunismului acum se balacesc in zoaie.Mai ieri parca,prim ministru desemnat ii infiera pe cei din udmr,care erau la putere,pentru populism,pt. ca azi sa fie nu mai putin de 4 propusi ,dintre care 2 sigur in conflict cu justitia.Marga a cam iesit rusinos ,pe usa din dos din senat la UBB,iar rezultatele din fosta guvernare sunt reprobabile,Ritli.........ce sa zic,corlateanu.....halal,dar chiar la justitie,iar invatamantul si agricultura ,singurele unde mai scoteam capul cat de cat facute praf cu buna stiinta,sau cu o incompetenta demna de cauze mult mai murdare.Asteptam cu curiozitate rezultatele in procese ca nastase,oprisan,mitrea,dip,sau cercetatului verestoi.Apropo cred ca ati uitat de badea,gadea si ciutacu cel frumos.,merita si ei ceva la cat au lins.Pai ce sa mai zic avem guvern cu copilot iar la volan felix ce ne duce ca vantu spre patriciu degraba prapastios in afaceri.RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 • +1 (3 voturi)    
  Societatea romaneasca este esuata (Miercuri, 2 mai 2012, 11:09)

  Lucian Ilea [utilizator]

  si cel mai bun lucru care i se poate intampla e sa dea faliment si sa se prabuseasca pt a-si putea reveni cat mai repede
  si cu cat mai putine suferinte
  Am obosit sa tot dau jos guvern incompetent dupa guvern de hoti
  Sigur ca astia sunt niste hoti dupa cum ati spus;asa si?Era mai bine cu Ungureanu si copiii aceia fosti pionieri?
  Scoala romaneasca pretinde ca produce mari specialisti si mari genii
  Unde sunt acestia?de ce nu au construit nimic in 23 de ani ?de ce 15 milioane nu lucreaza?
  Aceasta e o societate primitiva in care bolnavii mor la usa medicilor pt ca nu sunt in sistemul de asigurari
  si asa mai departe
  Sincer sa fiu m-am saturat de societatea romaneasca si de mine traind aici
  Nu ma voi mai reincarna aici
  • -1 (1 vot)    
   amuzant (si trist) (Miercuri, 2 mai 2012, 16:59)

   io_cata [utilizator] i-a raspuns lui Lucian Ilea

   ha! finalul m-a dat gata. dupa reincarnare te vei numi Lucian al IIlea?
 • +2 (4 voturi)    
  la externe (Miercuri, 2 mai 2012, 11:21)

  aurelio kraigher [anonim]

  L-au pus pe frustratul, pensionar de la Cluj, pe post de ministru , pentru a-l intarata pe Basescu, sa ia atitudine sau sa-l ia gura pe dinainte, sa poata sa-l suspende securistii si penalii din umbra guvernului.
 • +1 (3 voturi)    
  Comment sters de user (Miercuri, 2 mai 2012, 12:52)

  Erasm [anonim]

 • +1 (3 voturi)    
  sugestie (Miercuri, 2 mai 2012, 12:52)

  io_cata [utilizator]

  pozele de mai sus ar arata mult mai potrivit cu gratii in dreptul lor. nu toate, marea majoritate
 • +1 (3 voturi)    
  Florin Georgescu (Miercuri, 2 mai 2012, 13:52)

  I_B [anonim]

  Din gandirea economica a lui Florin Georgescu (ministru de finante 1992-1996): "Lumea are voie sa aiba doua conturi: unul in lei, unul in valuta si inca unul pentru economii. Mai mult nu".
 • -1 (3 voturi)    
  Experienta profesionala.integritate si eficienta! (Miercuri, 2 mai 2012, 15:29)

  gogu de la Cluj [anonim]

  Acest mic pion zis "ala micu" al securistului-turnator FELIX exprimat legal prin PC si reprezentat in Guvern cum de a ajuns taman la Agricultura ? A ...sa inteleg ca are "experinta profesionala baitu " ,este integru... adica nimeni si nimic nu-l influeneaza ( nici macar .... Felix) si "cu siguranta " v-a fi eficient .

  Intreb si eu de ce nu o fi luat un minister asa mai deefect : al culturii sau al apararii de ex.
 • -2 (2 voturi)    
  ovidiu silaghi - mester carmaci (Miercuri, 2 mai 2012, 16:27)

  vero [anonim]

  asta face parte din consiliul de administratie al Romexpo. Impreuna cu Vlasov si Simovici (remarcati etniile), a reusit ca in mai putin de 5 ani sa bage Romexpo pe pierderi de 20 miliarde lei - Romexpo fiind o companie care detine monopolul in organizarea de targuri si expozitii in Romania.
  Pentru anul acesta isi propun falimentarea ei urgenta prin angajarea de credite, pe care este evident ca nu le vor mai returna pt. ca nu mai au cum si nici nu si-au propus. Cum terenul apartine RAPPS, probabil ca se vor multumi sa puna mana pe spatiile de expozitii si dotarile de acolo. Voiculescu a "cumparat" deja de la Romexpo niste hale.
  • -2 (2 voturi)    
   Pai tocmai asta e modelul (Miercuri, 2 mai 2012, 21:10)

   geo [anonim] i-a raspuns lui vero

   Falimenteaza societatile si apoi le iau patrimoniu gratis.Este model brevetat penali. Mai ieri se dezbatea societatea de turism a C.F.R. Este acelasi model.
 • -1 (1 vot)    
  guvernul de la tv (Miercuri, 2 mai 2012, 19:11)

  y [anonim]

  aia cu sindicalistul Pop chiar a reusit sa ma faca sa ma enervez.
 • -1 (1 vot)    
  Yo, man (Miercuri, 2 mai 2012, 20:38)

  hans [utilizator]

  Crad ca nu mai vad bine. Cortalean la Justitie ? Astia-s tampiti ? Nu au mai gasit prosti in PSD si l-au pus pe avortonu asta ?
 • 0 (2 voturi)    
  culmea ipocriziei (Miercuri, 2 mai 2012, 23:40)

  culmea ipocriziei [anonim]

  Rezultatul motriunii "Jos guvernul santajabil!": un guvern cu adevarat santajabil al lui Ponta!.... de catre mafioti.....
 • -1 (1 vot)    
  securizarea securitatii (Joi, 3 mai 2012, 5:57)

  alain [anonim]

  securisti de ieri, politicieni de azi , viitorul luminos al tarii de maine
 • 0 (0 voturi)    
  adi! (Joi, 10 mai 2012, 15:23)

  xman [anonim]

  lumea incepe sa vb. ca ar fi un guvern
  adrian nastase 2(reloaded) probabil cu
  influente nicolae vacaroiu
  pana si biroul pm este acelasi!
  si mentaliatile au ramas!etc......


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by