Deputatul PDL de Suceava Gheorghe Coroama, care fusese anuntat de democrat-liberali drept candidat pentru functia de primar al comunei Putna, a trecut la PSD si va fi candidatul acestui partid la Primaria Putna, anunta Mediafax. Liderul PSD Suceava, Catalin Nechifor, a anuntat, marti, dupa ce si-a depus candidatura la sefia Consiliului Judetean, ca deputatul PDL Gheorghe Coroama a trecut la social-democrati. Nechifor a spus ca va merge in localitatea Putna, unde Coroama isi va depune candidatura la primarie, din partea PSD.

Pe 16 martie, Biroul Permanent Judetean al PDL Suceava validase candidatura deputatului de Suceava Gheorghe Coroama la functia de primar al comunei Putna.

In 2008, Gheorghe Coroama, in varsta de 34 de ani, a fost ales deputat din partea PNL, iar in septembrie 2009 a demisionat din partid, de atunci si pana in noiembrie 2009 activand in grupul parlamentar al PDL de la Camera. Din noiembrie 2009 si pana in februarie 2010, Coroama a fost deputat independent. In februarie 2010, el s-a inscris din nou in grupul parlamentar al PDL.

Gheorghe Coroama este membru al Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor.