Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu (UNPR), si-a depus, sambata, candidatura pentru un nou mandat, promitand, printre altele, sa continue programele aflate deja in curs de implementare, pe care le-a calificat drept "foarte bune pentru oameni" si apreciate de ei. "Imi depun astazi candidatura, cu gandul de a continua programele noastre, care sunt foarte bune pentru oameni, sunt apreciate de oameni", a declarat Ontanu, citat de Mediafax.

Primarul UNPR a promis ca, daca va castiga un nou mandat, va finaliza reabilitarea termica a blocurilor in maxim doi ani, va extinde retelele de apa si canalizare pana la finele anului curent si va reface infrastructura rutiera in acelasi interval de timp.

De asemenea, Ontanu a asigurat cetatenii Sectorului 2 ca va asigura stabilitate sociala puternica, va preveni infractionalitatea prin dezvoltarea sistemului de monitorizare video, va extinde zona verde a Sectorului si va atrage mai multe fonduri europene, in special pentru proiectele ce vizeaza invatamantul prescolar, preuniversitar si universitar.

"Suntem numarul unu la inscrieri, deci cu siguranta ca vom fi numarul unu si la rezultate", a mai spus candidatul, remarcand ca dosarul sau a fost primul dintre cele depuse la Biroul Electoral al Sectorului 2.