Deputatul independent Marian Avram s-a inscris in grupul parlamentar PSD si a declarat ca va vota vineri motiunea de cenzura depusa de social-democrati.

"Teoretic, trecerea mea la grupul parlamentar PSD nu presupune si inscrierea in acest partid. In perioada urmatoare voi lua insa o decizie in ceea ce priveste acest lucru. Este adevarat ca am fost curtat si de alte partide, dar as prefera sa nu le nominalizez", a afirmat Avram pentru Agerpres.

Parlamentarul tulcean a mai spus ca vineri va vota alaturi de reprezentantii opozitiei motiunea de cenzura.

"In perioada in care am fost independent m-am convins ca in PDL sunt foarte multi baieti bine asezati care au profitat de guvernare, lasand multi parlamentari cu mana ridicata pentru a acoperi greselile pentru care suntem acum trasi la raspundere fara sa avem vreo vina", a declarat deputatul.

Aflat la primul sau mandat, deputatul Marian Avram si-a anuntat pe data de 23 februarie demisia din PDL, pe data de 27 februarie depunandu-si demisia din grupul parlamentar al PDL.

In timp ce parlamentarul tulcean si-a explicat gestul prin intentia conducerii organizatiei judetene a PDL de a propune la alegerile parlamentare o alta persoana pentru mandatul de deputat in colegiul pe care-l reprezinta, presedintele PDL Tulcea, Victor Tarhon, care este in acelasi timp si presedintele Consiliului Judetean Tulcea, a declarat ca demisia sa a survenit refuzului de a fi sustinut pentru a ocupa functia de presedinte al Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor.

Ulterior, pe data de 29 martie, in timpul unei conferinte de presa sustinute la sediul PSD Tulcea, deputatul independent Marian Avram a anuntat public ca sprijina candidatura deputatului PSD, Horia Teodorescu, la functia de presedinte al Consiliului Judetean Tulcea.