Mihaela Popa, senator de Iasi, a confirmat pentru HotNews.ro ca a demisionat din PDL si urmeaza sa se inscrie in PNL. Mihaela Popa, cunoscuta ca apropiata de Sorin Frunzaverde, a facut anuntul intr-o conferinta de presa desfasurata la Iasi. Prin plecarea lui Popa, Opozitia a obtinut majoritatea in Senat - 67 de voturi in timp e Puterea are 65. "M-am dus in partidul lui Mihai Razvan Ungureanu pentru ca asa cum spune dansul este in continuare membru PNL(...) Premierul Mihai Razvan Ungureanu nu poate face performanta cu actualii ministri iar PDL il va manca cu totul", a declarat Popa pentru Hotnews.ro.

Mihaela PopaFoto: Agerpres
  • Intr-un interviu acordat HotNews.ro la 2 aprilie, Mihaela Popa spunea: "Pana in ultima zi de legislatura il voi sustine pe Mihai Razvan Ungureanu. Nu am avut discutii cu USL, nu m-au contactat, singura data cand mi s-a propus sa vin in PNL de dl Relu Fenechiu a fost inainte de a intra eu in politica pentru rezultatele pe care le aveam in Iasi pe proiecte europene"

"Am plecat din PDL si ma voi alatura PNL pentru a construi acea democratie pe care mi-o doresc pentru copilul meu, pentru a avea acele institutii de indrumare si control care sa functioneze nu sa fie doar de control, nu doar de zanganit de catuse sau intimidare.

M-am dus in partidul lui Mihai Razvan Ungureanu pentru ca asa cum spune dansul este in continuare membru PNL si Romania are nevoie sa continuam proiectul unei drepte puternice. Premierul Mihai Razvan Ungureanu nu poate face performanta cu actualii ministri iar PDL il va manca cu totul.

In opinia mea doar trei ministri sunt valorosi si nu sunt de la PDL. Primul ministru Mihai Razvan Ungureanu are cea mai mare sansa, dar si cea mai mare nesansa. Motiunea cred ca este cea mai buna sansa pentru premier pentru a iesi din asocierea cu PDL. Ma gandesc daca o voi vota inca nu am citit-o", a declarat Mihaela Popa pentru Hotnews.ro.

Mihaela Popa si-a anuntat trecerea de la PDL la PNL intr-o conferinta de presa alaturi de Sorin Frunzaverde si Relu Fenechiu, transmite Ziarul de Iasi. Reamintim ca la 2 aprilie senatorul Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, precizand la acea data ca va activa in continuare ca membru simplu de partid.