Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, a declarat, intr-un interviu pentru Hotnews.ro, ca stie ca au avut loc, luni noaptea, la sediul din Modrogan, discutii intre Traian Basescu si liderii PDL, confirmand informatiile publicate in premiera de HotNews.ro. Lazaroiu mai spune ca n-a participat la discutii, dar e convins ca seful statului a participat la acestea. "Eu am auzit ca a fost. Si m-am intrebat de ce au negat (n.r. liderii PDL), de ce era asa important sa nu se stie ca a fost. Probabil ca a fost foarte critic cu ei", a mai spus Lazaroiu. Elena Udrea a negat, miercuri seara, la B1 TV, ca Traian Basescu s-ar fi intalnit cu liderii PDL in Modrogan.

Lazaroiu in studioul HotNews.roFoto: Hotnews

O alta confirmare a intalnirii de luni seara dintre presedintele Traian Basescu si conducerea PDL, prezentata marti in exclusivitate de HotNews, a fost oferita miercuri de agentia Mediafax, care relateaza, citand surse din partid, ca seful statului i-a avertizat pe liderii PDL ca, daca partidul nu obtine la alegerile parlamentare din toamna cel putin jumatate plus unu din scorul USL, acesta va trece in opozitie.

Sebastian Lazaroiu sustine ca nu stie multe despre continutul discutiilor, dar ca i se pare plauzibil mesajul presedintelui: "Cred ca nu-i prima data cand le-a dat mesajul asta. Si l-a mai dat odata indirect, cand a spus public ca i-am propus lui Ponta sa fie prim-ministru. Cred ca a fost un mesaj pentru PDL, mai putin pentru Ponta, care, ma rog, a spus ca neaga, ca n-a luat-o ca o propunere, ca luat-o in gluma".

HotNews.ro a scris in premiera despre discutia dintre Traian Basescu si liderii PDL, la sediul din Modrogan. Citeste aici cum l-a intrebat Traian Basescu pe Silviu Prigoana daca a negociat toata primaria cu Oprescu.