Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat luni, la finalul sedintei Biroului Politic Central al partidului, ca liberalii au finalizat procedurile legate de desemnarea candidatilor la alegerile locale.

"PNL a incheiat procedura interna cu privire la desemnarea candidatilor, partea de PNL din USL. Este vorba de candidatii pentru functiile de presedinte de CJ si de primar de municipiu de judet si am parcurs procedura interna", a spus Voicu, potrivit Agerpres.

El a mai sustinut ca la Buzau PNL nu are probleme care ar trebui solutionate.

"La Buzau noi nu avem ce solutionam. Partea noastra a fost de a desemna candidatul care revine PNL pentru functia de presedinte al CJ din partea USL. Nu avem noi ce sa solutionam", a spus Voicu.

El a precizat ca numele persoanelor care vor candida din partea USL la alegerile locale vor fi facute publice dupa sedinta USL.

PNL il propune pe Dinu Zamfirescu pentru un mandat in CNSAS

Mihai Voicu a mai declarat ca liberalii il propun pe Dinu Zamfirescu pentru un mandat in CNSAS.

"Am decis, ca urmare a iminentei expirari a unor mandate in CNSAS, sa-l desemnam pentru inceput pe domnul Dinu Zamfirescu ca reprezentant al PNL. Urmeaza sa parcurga procedurile parlamentare", a spus Voicu.

El a aratat ca in functie de negocierile parlamentare exista posibilitatea ca PNL sa avanseze si o a doua propunere in CNSAS.

Voicu a precizat ca, in sedinta BPC, liberalii i-au urat "La multi ani!" presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus.

"Am inceput prin a-i ura inca o data la implinirea varstei de 95 de ani domnului Mircea Ionescu-Quintus un La multi ani liberal", a mai spus vicepresedintele PNL.