Deputatul Cristian Buican, presedintele organizatiei judetene a Partidului National Liberal (PNL) a declarat, marti, pentru Agerpres, ca liberalii ar putea avea candidati proprii in fiecare localitate din judet.

"Daca exista un interes pentru candidaturi din partea fiecarui partid component al Uniunii Social Liberale, atunci exista sanse ca PNL sa aiba candidati proprii in fiecare localitate din judet. PNL are o baza de selectie destul de buna. S-a vazut asta si la alegerile locale din 2008, cand PNL a castigat alegerile in cele mai multe localitati din judet. Aici avem in calcul si faptul ca din partea PDL avem candidati cu slabe sanse si o mare parte din organizatiile din teritoriu ale PSD si PC au declarat ca-si doresc candidat propriu la alegeri", a declarat Buican.

Declaratia lui Cristian Buican intervine dupa ce in ultimele saptamani s-au purtat discutii contradictorii in randul partidelor componente ale USL cu privire la stabilirea candidatilor pentru municipiul Dragasani si a altor orase din judet.

Astfel, din 89 de localitati ale judetului s-ar putea ca in 88 partidele componente ale USL sa aiba candidati proprii. Exceptie ar putea face municipiul Ramnicu Valcea, unde USL ramane cu un candidat comun, senatorul Emilian Francu. Un candidat comun va exista si la presedintia Consiliului Judetean - social-democratul Ion Calea.