Senatorul PNL, Teodor Melescanu, si-a petrecut revelionul la Predeal, coincidenta sau nu, in acelasi loc cu Traian Basescu, Vasile Blaga, Elena Udrea si Roberta Anastase, insa acest detaliu n-a fost facut public. Contactat de HotNews.ro inainte de a fi propus la sefia SIE si inainte ca aceasta varianta sa fie discutata public, Melescanu a confirmat participarea sa la Revelion, dar a precizat ca a fost o intamplare, fiind "la un restaurant alaturi de alte 500 de persoane".

"Faptul ca ei au venit (n.r. Traian Basescu si ceilalti lideri PDL) am aflat mult dupa. S-a intamplat, ca in acel hotel erau doua restaurante", a spus senatorul PNL, care astazi a fost propus de seful statului la sefia Serviciului de Informatii Externe.

Melescanu a afirmat ca "ne-am salutat si am fost pe ringul de dans" dar a negat ca ar fi discutat chestiuni de natura politica. "Hai, domnule, suntem seriosi? Daca era sa discutam chestiuni politice nu stateam de fata cu 500 de persoane", a precizat senatorul PNL.

De mentionat ca o alta figura politica, Dan Diaconescu, a sustinut la acea vreme ca a fost evacuat din acel restaurant tocmai pe motiv ca acolo ar urma sa-si petreaca Revelionul seful statului. Diaconescu declarase, pe 3 ianuarie, citat de Romania TV, ca a fost evacuat cu cateva ore inainte de venirea sefului statului.

”Noi aveam masa noastră. Cu o seară înainte ne întâlnisem acolo cu toată echipa pregătind evenimentul de pe 31 noaptea şi înteleg că la aceeaşi masă în seara următoare, seara de revelion a dorit să stea preşedintele şi s-a făcut mutarea noastră", a decarat preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, citat de România Tv.