Deputatul PDL de Tulcea Marian Avram a anuntat joi seara ca a demisionat din partid, in urma conflictului avut cu seful filialei judetene, Victor Tarhon, informeaza realitatea.net. El spune ca va deveni deputat independent si se va gandi in perioada urmatoare daca va intra intr-un alt partid.

"Am demisionat in aceasta seara din toate functiile detinute la nivel local si din calitatea de membru al PDL. Mi-am depus in scris demisia la Biroul permanent Judetean al partidului. Am luat hotararea sa demisionez pentru ca nu ma mai regaseam in aceasta structura, in special la nivel local. In ultimii ani lucrurile au luat o intorsatura urata. Liderii locali, mai ales presedintele CJ si al organziatiei de Tulcea au inteles ca echipa si partidul reprezinta doar persoana sa. Atitudinea sa a culminat cu decizia de a ma muta sa lucrez in alt colegiu decat cel in care am fost ales. Am discutat si la nivel central, i s-a spus ca nu e in regula, insa a continuat sa impuna masuri incorecte", a explicat Avram.

Deputatul a mai spus ca, tinand cont de neintelegerile avute, nu ar mai fi putut candida pentru un nou mandat in acelasi colegiu. "In acest moment nu as mai vrea sa fac politica. Sunt la primul meu mandat si deja regret anii in care profesam ca medic veterinar", a afirmat Avram.