Liderul PNL Crin Antonescu a glumit, luni, pe seama "starii de oboseala" invocate de presedintele PSD, Victor Ponta, proaspat intors din SUA, spunandu-i ca e un "privilegiu" sa fie cu opt ore "in urma" sau "inainte", pentru ca "in prezent este rau", relateaza Mediafax.

In timpul sesiunii de intrebari din conferinta de presa sustinuta de co-presedintii USL, Victor Ponta a prezentat scuze jurnalistilor pentru "starea de oboseala" in care se afla, fiind prospat intors din SUA.

"Va rog sa-mi scuzati starea de oboseala, dar sunt cu opt ore in urma. Sau inainte, nu-mi dau seama exact", le-a spus Ponta jurnalistilor.

"Asta e un privilegiu. In prezent e rau, va spun eu", a intervenit, razand, liderul PNL, Crin Antonescu, replica sa ramanand fara un raspuns din partea lui Victor Ponta.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a facut, saptamana trecuta, o vizita in SUA, insotit de social-democratul Titus Corlatean si de liberalul Cornel Dobritoiu, care sunt responsabilii USL pe zona de Externe si de Aparare.

Ponta a evitat, luni, sa raspunda intrebarilor repetate ale jurnalistilor privind persoanele cu care s-a intalnit in SUA, el precizand ca lista a fost intocmita in prealabil cu ambasadorul Mark Gitenstein si ca au avut loc intalniri cu toate persoanele stabilite.