UPDATE Premierul Mihai-Razvan Ungureanu l-a numit in functia de secretar de stat, purtator de cuvant al Guvernului, pe Dan Suciu, jurnalist specializat in domeniul economic, informeaza Guvernul. Dan Suciu are o experienta jurnalistica de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicatiile Banii Nostri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel.

Dan SuciuFoto: Agerpres

Dan Suciu are o experienta jurnalistica de aproximativ 18 ani, a scris pentru publicatiile Banii Nostri, Privirea, Prezent, iar din 2006 a fost realizator al postului TV Money Channel.

Dan Suciu este absolvent al Facultatii de Filosofie- Universitatea din Bucuresti si al unui master de Politici Publice. In prezent este doctorand in economie.

Suciu ii va succede in functia de purtator de cuvant al Guvernului Ioanei Muntean, care fusese numita in functie in februarie 2009, de catre fostul premier, Emil Boc.

Potrivit unor surse guvernamentale, Ioana Muntean va ramane totusi in functia de secretar de stat, in echipa de comunicare de la Guvern.

La venirea lui Mihai-Razvan Ungureanu in fruntea Guvernului, Ioana Muntean si-a prezentat demisia, insa noul premier a invitat-o sa ramana in echipa sa, dar nu in functia de purtator de cuvant pentru care premierul doreste neaparat un jurnalist cu profil economic, au precizat sursele.

Ea a acceptat deja propunerea, au mentionat sursele.