Senatorul Mircea Geoana, intrebat intr-o emisiune televizata, in SUA, daca va mai candida la Presedintie, a afirmat ca este prea devreme pentru un raspuns precizand ca "cine a candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta", relateaza Mediafax.

"E probabil prea devreme de spus. Desigur, cine a candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta" a declarat Mircea Geoana. Senatorul a mentionat, raspunzand unei alte intrebari, ca in 2009 a fost foarte aproape de a castiga. "Unii au spus chiar ca am castigat", a precizat Geoana razand.

El a adaugat ca este esential sa se arate faptul ca integritatea si profesionalismul sunt inca importante in Romania si ca cei care vor reusi sa demonstreze acest lucru vor castiga alegerile in 2012.

Senatorul Mircea Geoana efectueaza in zilele acestea o noua vizita in America, chiar in luna in care liderii USL pregatesc o vizita peste Ocean. Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca Geoana a fost invitat la evenimentul "National Prayer Breakfast" care se desfasoara anual in Washington DC. La sfarsitul anului trecut Victor Ponta si Crin Antonescu au anuntat ca in 2012 vor efectua o vizita de lucru in America.

Sursele citate sustin ca Mircea Geoana a primit invitatia din partea senatorilor Jeff Sessions si Mark Pryor la evenimentul care se va desfasura in perioada 1-4 februarie. De asemenea, Geoana va avea o serie de intalniri si cu membri ai Congresului american.

Liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu anuntau la sfarsitul anului trecut ca vor merge in SUA. Surse din interiorul PSD au declarat pentru HotNews.ro ca cei doi lideri intentionau sa plece in SUA dupa vizita la Bruxelles, mai exact in a doua jumatate a lunii februarie.