Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca Guvernul trebuie sa gasesca solutii de rezolvare a problemelor iar daca nu reuseste trebuie sa-si depuna demisia.

  • Declaratia lui Ioan Oltean: "Populatia a venit si a tras un semnal de alarma extrem de puternic: opriti-va, am ajuns la maxima suportabilitate. Guvernul trebuie sa inteleaga acest lucru si sa gaseasca solutii de rezolvare a problemei. Pentru ca altfel nu exista decit o solutie: plecarea guvernului. Este clar. Daca nici acum nu realizeaza care sint dificultatile tarii si nu se apleaca cu mai multa atentie asupra solutiilor ce se impun, aceea e solutia, pe care o spune strada".

Vezi aici declaratia VIDEO a lui Ioan Oltean

Secretarul general al PDL a remis un comunicat de presa prin care precizeaza ca "nicio clipa nu a facut declaratia referitoare la inlocuirea Guvernului peste o luna". "Guvernul este obligat sa rezolve situatiile de urgenta in care se afla tara, precum si sa duca pana la capat masurile anticriza pe care le-a abordat inca din prima zi de mandat.Nicio clipa nu am facut declaratia referitoare la inlocuirea guvernului peste o luna. Numai un guvern iresponsabil abandoneaza tara in perioada de criza", se arata in comunicatul remis Hotnews.ro.

Potrivit agentiei Mediafax, Oltean a declarat intr-o conferinta de presa ca Executivul trebuie sa rezolve problemele romanilor in caz contrar sa-si depuna demisia.

"Poate ca furat de acordul tacit al populatiei privind reformele a crezut ca se poate continua la nesfarsit, ca populatia va putea sa astepte la nesfarsit. Populatia a venit si a tras un semnal de alarma extrem de puternic: "opriti-va, am ajuns la maxima suportabilitate". Si aici Guvernul trebuie sa inteleaga acest lucru si sa gaseasca solutii de rezolvare a problemelor pentru ca altfel nu exista decat o singura solutie: plecarea Guvernului. Este clar.

Intrebat in cat timp crede ca Guvernul ar trebui sa vina cu solutii, Oltean a spus ca, in opinia lui, intr-o luna.