Vicepresedintele PDL Elena Udrea a afirmat sambata ca declaratiile "asa-zisului lider socialist" Victor Ponta, care isi permite sa plateasca 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo si bilet de 5000 de euro la Concertul de la Viena, ii arata cat de demagog si de arogant este acesta, transmite Mediafax. Vineri, Udrea a spus ca a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o solutie, iar sambata, liderul PSD a raspuns ca nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc in fruntea Guvernului, ci romanii, ea nefiind romanca.

Intr-o declaratie de presa, Udrea a afirmat: "Sunt convinsa ca domnul Ponta a aflat de la Monte Carlo care sunt problemele cu care se confrunta romanii. Consideratiile acestui asa zis lider socialist care isi permite sa isi petreaca vacante in destinatii dintre cele mai luxoase, sa plateasca bilete de 5000 de euro la Concertul de la Viena sau 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo imi arata cat este de demagog si de arogant".

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata ca nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc in fruntea Guvernului, ci romanii, ea nefiind romanca.

Cu o zi inainte, Udrea afirmase ca protestele de strada sunt absolut justificate, insa solutia nu este in niciun caz schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta.