"Fenomenul Arafat" arata clar o foame a societatii civile pentru profesionisti, iar notorietatea acestuia il recomanda a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, "poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu", apreciaza senatorul PDL Mihaela Popa, care este si vicepresedinte al partidului, intr-un comunicat remis marti Agerpres.

"Evenimentele din aceste zile, pe care le-am analizat in profunzime, m-au facut sa realizez mai mult ca niciodata ca societatea romaneasca are nevoie de o reforma reala a clasei politice. Oamenii simt o aversiune fata de partidele care se afla acum la putere, dar nici nu simpatizeaza cu partidele din opozitie. (...)Fenomenul Arafat arata clar o foame a societatii civile pentru profesionisti, experti si oameni integri din orice domeniu, fie ca vorbim de doctori, profesori, ingineri sau de ce nu, poate, de cel mai bun tamplar din sat", sustine vicepresedintele PDL.

"Notorietatea si credibilitatea doctorului Raed Arafat il recomanda a fi un foarte bun candidat pe un vot uninominal, poate chiar contracandidatul doctorului Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Sunt convinsa ca in fiecare comunitate exista fenomenul Arafat si ca fiecare comunitate ar putea la viitoarele alegeri sa-i scoata in fata pe acei oameni care au facut ceva pentru societate. Cu acesti oameni credibili trebuie sa incepem schimbarea clasei politice", incheie Mihaela Popa.