Unul dintre initiatorii acestui protest, pe Facebook, cu titlul "Mars de solidaritate cu Raed Arafat si SMURD, Bucuresti", este liberalul Bogdan Boza (fost PDL), presedintele PNL Galati. El a postat pe pagina sa urmatorul mesaj:

"Muresenii arata ca le pasa! Este timpul ca si bucurestenii sa faca acelasi lucru! Propun sa ne strangem in pta Universitatii (Teatru National) si sa mergem la Palatul Cotroceni. ASTAZI, 13 ianuarie, ora 18.30, cu pancarde (sic!) sau fara. Sa-i pregatim un debut de week-end democratic celui care doreste demolarea SMURD-ului: Traian Basescu!".

Imediat sub acest mesaj, la ora 20,50 unul dintre cei care au participat la mars, Marcu George, se indigna de faptul ca la protest au iesit prea putini tineri:

"acum am venit din centru,am inghetat de frig in plm.,suntemniste p...de,majoritatea oamenilor care au iesit sunt trecuti de 35-40 de ani,tinerii pl.,stam acasa ce pl noastra ca e bine".

Bogdan Boza a pierdut alegerile pentru functia de secretar general al tineretului PDL in fata Elenei Basescu si s-a mutat ulterior la liberali.