Caderea Uniunii Social Liberale in sondaje este un semnal ca USL nu trebuie sa mizeze pe votul negativ la alegerile din 2012. Liderii Uniunii trebuie sa-si adapteze discursul si sa fie convingatori in fata electoratului. Alegatorii nu se vor lasa convinsi de nici un politician, fie din Opozitie, fie de la Putere, doar pe discursuri carismatice. Declaratiile au fost facute, la RFI, de catre deputatul PNL Adriana Saftoiu.

Ultimul sondaj IMAS, publicat de Adevarul acum cateva zile, arata ca USL a ajuns pentru prima data sub pragul de 50%. Adriana Saftoiu considera ca e un lucru util. "Personal, consider ca e foarte bine ca USL-ul a inregistrat inca o cadere, pentru ca e un semnal pentru USL, in sensul de a nu miza la alegerile din 2012 pe votul negativ. Sigur, va conta si votul negativ, dar in nici un caz atat de mult incat sa speram ca acest lucru ne va ajuta sa batem actuala Putere", spune deputatul PNL.

Adriana Saftoiu crede ca "vine foarte bine acest sondaj, acest semnal de alarma la inceputul lui 2012, asa incat sa gasim alte elemente prin care sa convingem electoratul si nu sa asteptam o victorie care sa mizeze mult pe acest vot negativ". Parlamentarul liberal pune scaderea USL in sondaje pe seama erodarii Uniunii Social Liberale.

Continuarea pe www.rfi.ro.