Premierul Emil Boc a spus luni seara ca Adriean Videanu poate fi "una dintre alternative" cand se vorbeste despre candidatii la Primaria Capitalei din partea PDL.

"Uitati-va la aceste lucruri. Cu ce se mandreste domnul Oprescu? Cu pasajul Basarab, pasaj pentru care cand era consilier general impreuna cu PSD a votat impotriva. A fost realizat de Traian Basescu, continuat de Adriean Videanu si pusa eticheta de domnul Oprescu. Arena Nationala a fost proiectul lui Videanu pe care a pus iarasi stampila finala domnul Oprescu. Guvernul a dat si el acolo 35 de milioane de euro la Stadionul National. V-as ruga sa imi spuneti un proiect al domnului Oprescu, o autostrada suspendata, daca vreun stalp e pus, nu am vazut nimic, dati-mi un proiect al domnului Oprescu macar inceput care sa confirme mentinerea domniei sale", a spus primul ministru Emil Boc la TVR, scrie Agerpres.

Premierul a refuzat sa spuna numele candidatului PDL pentru Primaria Capitalei.

"Mai avem un an pana la alegeri si avem resurse politice pentru a impune la Primaria Capitalei un candidat redutabil", a mai spus Boc.