Prim-vicepresedintele PDL, Sorin Frunzaverde, considera ca oamenii politici nu ar trebui sa comenteze, in niciun fel, hotararile date de catre instantele judecatoresti.

"Nu cred ca oamenii politici trebuie sa comenteze o decizie a justitiei, indiferent de cine este in cauza. Justitia este independenta in Romania. Aceasta a fost hotararea judecatorilor, iar noi doar luam act de ea si trebuie sa o respectam ca atare", a declarat, vineri, pentru Agerpres, Sorin Frunzaverde, facand referire la comentariile aparute dupa decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu dosarul 'Matusa Tamara' in care a fost implicat fostul prim-ministru Adrian Nastase.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, achitarea lui Adrian Nastase in dosarul amintit, in care a fost trimis in judecata alaturi de Ioan Melinescu, fost presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor si Ristea Priboi, consilier al fostului premier Adrian Nastase, fost deputat in perioada 2000-2004.