​Adriean Videanu poate fi o varianta de candidat pentru Primaria Capitalei, a declarat, joi seara, Elena Udrea, anuntand, in context, ca la inceputul anului viitor PDL isi va anunta candidatul propriu pentru Bucuresti la alegerile locale din 2012, informeaza Agerpres. Presedintele PDL Bucuresti a adaugat ca este probabil ca PDL si UNPR sa aiba un candidat comun.

Elena Udrea si Adriean VideanuFoto: Agerpres

"Adriean Videanu poate fi o varianta pentru Primaria Capitalei. In acest moment lucram la identificarea celui mai bun candidat pentru campania din toamna pentru fotoliul de primar general. In scurt timp, la inceputul anului viitor ne vom anunta si candidatul", a spus Elena Udrea, la un eveniment organizat de tinerii democrat-liberali bucuresteni.

Intrebata de presa daca va fi un candidat comun al PDL si UNPR, Udrea a raspuns: "Cel mai probabil, da".

"Am spus ca vom face o campanie la Bucuresti impreuna, in sensul in care vom sustine aceeasi candidati. UNPR are doi primari foarte buni de sector, noi avem, la randul nostru, doi primari foarte buni de sector. De candidat, vom candida cu cineva din partea Partidului Democrat Liberal. Este totusi partidul care a avut inimile bucurestenilor in trecut si cred ca trebuie sa fim in stare sa le recastigam", a adugat presedintele PDL Bucuresti.

Intrebata cum comenteaza afirmatiile liderului PSD, Victor Ponta, potrivit carora anul viitor nu va mai sta la sediul de campanie, ci va merge in sectiile de votare pentru a numara voturile de frica sa nu le fure PDL, Elena Udrea a zambit si afirmat apoi: "Copiii spun lucruri trasnite".