Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, sambata, la gala Tineretului Democrat-Liberal, ca oamenii sunt plictisiti de actuala generatie politica, tinerii democrat-liberali avand sansa sa fie politicienii asteptati de societate. Udrea le-a spus tinerilor democrat-liberali ca trebuie sa mobilizeze la vot generatia tanara, care s-a refugiat in internet si care nu mai este interesata de politica, potrivit Mediafax:

"Cand ma uit la Victor Ponta, la Banicioiu, la Robert Negoita, imi dau seama ca generatia asta de politicieni a esuat. Voi aveti obligatia sa reusiti, sa fiti generatia de politicieni asteptata de societate, de tineri. Oamenii sunt plictisiti de actuala clasa politica, au inca speranta ca va veni acea generatie care sa reprezinte interesele lor, o clasa politica in care sa creada. Aveti sansa sa fiti acea generatie".

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a mai adaugat ca 2012 va fi un an greu pentru PDL, avand nevoie de mobilizarea tuturor membrilor si simpatizantilor: "Este greu cand nu te mai trage in sondaje o personalitate, trebuie sa muncesti pentru procente si multi se demobilizeaza. Anul care vine trebuie sa ne prinda pe toti gata de batalia electorala", a mai afirmat secretarul general al PDL.