Vicepresedintele PD-L Teodor Paleologu s-a declarat total impotriva sustinerii de catre PD-L a unei candidaturi a primarului Sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, la postul de primar general al Bucurestiului. La emisiunea “Catedra de Politica” de la EuropaFm, Paleologu s-a plans si de lipsa de comunicare cu ministrul Elena Udrea.

“Mi se pare ca este inadmisibil sa am de ales, in 2012, intre Oprescu si Piedone. Mandria mea de bucurestean explodeaza, pur si simplu! Nu vreau sa accept o asemenea chestiune si merg pana la capat cu aceasta furie!” Deputatul PD-L este deranjat de "gunoaie, traficul infernal, afacerile facute pe spinarea bucurestenilor, risipa fabuloasa care are loc in acest moment in Bucuresti, planurile aberante si imbecile ale lui Oprescu, toate aceste lucruri ma infurie. Pur si simplu. ...Ce-am spus acum cred ca se va discuta si-n partid. Ca nu degeaba am spus-o."

Thoader Paleologu a mentionat si dificultatea de a stabili intalniri cu ministrul Elena Udrea: „E foarte ocupata. Deci nu e absolut nici un fel de repros. Dar nu vreau sa persiste impresia ca Piedone ar fi candidatul PD-L la Primaria Capitalei.”