Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat vineri seara ca va organiza, din nou, in acest an Revelionul la Romexpo, dupa ce anul trecut petrecerea nu s-a tinut din cauza crizei, transmite Agerpres. La "Vanghelion" sunt asteptati peste 20.000 de romani cu posibilitati reduse de trai, care vor avea posibilitatea de a cumpara bilete la preturi accesibile.

"Vanghelion" (2009)Foto: Agerpres

Vanghelie a afirmat ca la revelionul de la Romexpo vor fi asteptati in premiera si reprezentanti ai diasporei.

Politicianul social-democrat a spus ca "vor fi mai multe revelioane - unul pentru seniori, unul pentru generatia tanara si unul mare".

"Pentru romani voi face insa Revelionul. Anul trecut nu l-am facut pentru ca am considerat ca este o perioada de criza si am considerat sa nu se dea interpretari gresite. Uitandu-ma insa la ceea ce a facut guvernul am constatat ca se dau banii pe tot felul de prostii si atunci consider ca romanii se pot simti bine, cei care nu au posibilitati, alaturi de politicienii care ma acuza", a declarat Vanghelie.

Primarul sectorului 5 a spus ca, daca fiecare politician ar lua cu el cate zece romani in vacanta, lucrurile s-ar schimba in Romania.