Premierul Emil Boc se afla, de marti dupa-amiaza, intr-o vizita la Cluj, care nu se afla initial pe agenda primului ministru. Emil Boc a ajuns, la ora 17:00, la sediul Prefecturii, unde era asteptat de prefectul Florin Stamatian. Primul ministru nu a dat declaratii la intrarea in sediul Prefecturii Cluj. Ora de Cluj scrie ca la intalnirea cu Emil Boc urmeaza sa participe si membri importanti ai PDL Cluj. La intalnire participa, printre altii, prefectul Stamatian, presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, primarii din Turda, Gherla si Huedin si viceprimarul Moisin.

UPDATE: Emil Boc a parasit sediul Prefecturii putin dupa ora 18;00, declarand ca "Administratia PDL este sub control la Cluj. Oricine poate face diferenta dintre Clujul lui Funar si Clujul de acuma".

Ora de Cluj scrie ca la intalnirea cu Emil Boc urmau sa participe si membri importanti ai PDL Cluj. La intalnire participa, printre altii, prefectul Stamatian, presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, primarii din Turda, Gherla si Huedin si viceprimarul Moisin.

Potrivit Ora de Cluj, vizita premierului si tema discutiilor nu a fost anuntate oficial, inaintea intalnirii de la Prefectura din oras.