O membra a PSD Mehedinti a blocat sambata conferinta de presa a lui Victor Ponta, programata dupa intalnirea cu circa 500 de membri USL, de la Casa Tineretului din Drobeta Turnu Severin, transmite Mediafax. Codruta Rogoveanu a incercat sa urce pe scena pentru a vorbi simpatizantilor USL, insa nu i s-a permis sa se adreseze multimii din sala de la microfon. Ulterior, femeia a mers in sala de conferinte de la Casa Tineretului, acolo unde trebuia sa aiba loc conferinta de presa a lui Ponta, s-a asezat pe scaun si s-a adresat presei.

Victor PontaFoto: Agerpres

Dupa ce Victor Ponta si liderii USL Mehedinti si-au rostit discursurile, Rogoveanu a incercat sa urce pe scena si sa se adreseze multimii.

Ea sustine ca ar fi vrut sa atraga atentia ca USL se prabuseste in sondaje in Mehedinti, acuzandu-l de acest lucru pe presedintele PSD Mehedinti, Adrian Duicu, prezent si el la intalnire.

"De ce nu s-a dat voie sa se vorbeasca? De ce numai Adrian Duicu la Mehedinti? De ce nu ne ascultati? Eu va ascult! Vreau la microfon, toata lumea a vorbit, vreau si eu, sunt tot mehedinteanca. USL-ul la Mehedinti este pe marginea prapastiei", i-a spus Rogoveanu lui Victor Ponta, care i-a raspuns ca o asculta, dar nu in prezenta multimii.

Ulterior, femeia a mers in sala de conferinte de la Casa Tineretului, acolo unde era programata conferinta de presa a lui Ponta, s-a asezat pe scaun si s-a adresat presei. Rogoveanu l-a acuzat pe presedintele PSD Mehedinti ca a prabusit Partidul Social Democrat in sondaje si va prabusi si USL-ul, prin modul defectuos in care conduce organizatia de la Mehedinti, cerandu-i demisia lui Adrian Duicu.

"Nu ies de aici, decat peste cadavrul meu. Nu se mai poate sa stea Duicu la Mehedinti, nu se mai poate", le-a spus femeia celor care i-au cerut sa iasa din sala, refuzand sa paraseasca incaperea. Din acest motiv, liderul USL a facut declaratii pe holul cladirii.

Mediafax precizeaza ca Rogoveanu este membru PSD din 2008. Ea trebuia sa candideze in 2012 la postul de primar al comunei Bacles, dar a fost exclusa de pe liste de conducerea PSD Mehedinti.