UPDATE Liderii din aripi diferite ale PNTCD Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu si Vasile Lupu au plecat joi de la Palatul Cotroceni dupa doua ore si jumatate de discutii, ei precizand ca au vorbit cu presedintele Traian Basescu despre "problemele tarii", potrivit Agerpres.

"O vizita de toamna. Eu i-am prezentat niste probleme ale tarii, coruptia din Justitie, problema fondului bisericesc ortodox din Bucovina, problema agriculturii si altele. Pe plan politic, noi ne ocupam de Opozitie, domnul presedinte tine tonul majoritatii si mai mult nu avem ce spune", a afirmat Vasile Lupu, la plecarea de la Cotroceni.

Intrebat daca presedintele Basescu le-a propus taranistilor sa se alature "miscarii populare", Vasile Lupu a raspuns: "Nici intr-un caz", mentionand ca nu el a cerut primirea la Cotroceni.

Victor Ciorbea si Aurelian Pavelescu au fost rezervati in ceea ce priveste declaratiile la plecarea de la Palatul Cotroceni.

"Tot timpul venim si suntem optimisti", a afirmat Pavelescu, care a mai fost vazut la Palatul Cotroceni si saptamana trecuta.

El a completat ca nu exista mai multe aripi in PNTCD si spera sa se inteleaga ca este vorba despre un singur partid.

Pe programul oficial al presedintelui Traian Basescu nu a figurat o astfel de intalnire.