Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica, la Consiliul National al PSD, ca este convins ca USL va castiga alegerile, afirmand ca stie cum il cheama pe viitorul premier, transmite Agerpres.

"Stiu cum il cheama pe viitorul premier: il cheama Victor Ponta", a spus Crin Antonescu de la tribuna Consiliului National al PSD.

Potrivit acestuia, este nevoie de experienta buna a tuturor membrilor USL si a subliniat ca partidele componente isi vor pastra identitatea, chiar daca principalele critici la adresa acestei aliante se refera in special la pierderea identitatii PNL sau PSD.

Delegatii la Consiliul National al PSD s-au intrunit, sambata, pentru a doua zi a lucrarilor reuniunii, la Palatul Parlamentului, sedinta in care presedintele CN, Adrian Nastase, va prezenta raportul de activitate al Consiliului, informeaza Mediafax.

Liviu Dragnea, secretarul general al PSD va prezenta, in cadrul sedintei, raportul de activitate al Secretariatului general al PSD.

De asemenea, presedintele PSD Victor Ponta urmeaza sa sustina un discurs.

Membrii Consiliului National al PSD urmeaza sa adopte trei rezolutii: "PSD promoveaza si apara democratia si liberatatea", "PSD promoveaza si apara statul social responsabil" si "Rezolutia privind abuzurile puterii impotriva alesilor locali ai opozitiei si principiile pentru reforma administrativa din viitoarea guvernare a USL".