Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, s-a prezentat, miercuri, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism pentru "a-si preciza capatul de cerere" cu privire la atacul informatic asupra publicatiei Tricolorul, detinuta de politician, informeaza Mediafax.

In 14 ianuarie, un delegat al europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor a depus o plangere la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) privind hackeri ce "ataca" site-urile publicatiilor sale. Plangerea a fost inregistrata la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, din cadrul Parchetului ICCJ.

Liderul PRM administreaza publicatiile Tricolorul si Romania Mare.

Vadim Tudor declara, in 11 ianuarie, dupa audierea sa la Parchetul ICCJ in scandalul legat de evacuarea PRM din actualul sediu (in care a fost deferit justitiei-n.r.), ca site-ul ziarului "Tricolorul" nu mai poate fi accesat de "trei zile si trei nopti", acuzand un presupus "atac informatic".

"Un atac informatic fara precedent defasoara STS-ul lui Marcel Opris impotriva Ziarului Tricolorul, de trei zile si trei nopti. Serverul nostru este in Luxemburg", declara liderul PRM.