"In Romania s-au inchis zeci de spitale, dar se deschide un nou spital la Iasi - o decizie cel putin ciudata - pentru domnul Ciuhodaru, un deputat care a trecut la putere din barca opozitiei", a declarat luni, intr-o conferinta de presa, liderul social-democrat Victor Ponta, adaugand ca "Noi asistam zi de zi la o reforma de tip Boc: sunt dati afara oameni si se inchid spitale si se creeaza locuri de sefi pentru UNPR-isti".

"Este absolut condamnabil ca in timp ce toate datele prezentate de INS si BNR arata o inrautatire accentuata a situatiei economice, Guvernul si sefii PDL-ului se preocupa de interese strict politice: regionalizari, alegeri, numiri in functii. Nu am mai auzit de la Guvern solutii pentru o accentuare a crizei. Masurile luate au accentuat situatia foarte grava, in loc sa o imbunatateasca", a mai spus liderul PSD.

Victor Ponta considera ca "Este foarte clar ca Romania merge tot in jos din punct de vedere economic. PDL-ul se preocupa, in acest timp, de cum sa mai obtina niste voturi, prin orice mijloc."

Tudor Ciuhodaru a fost ales deputat pe listele PSD, apoi a devenit independent, dupa care s-a inscris in PC, de unde a fost exclus la sfarsitul lunii septembrie. Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a anuntat, la inceputul acestei luni, ca Tudor Ciuhodaru va activa in grupul independentilor membri ai UNPR.