Elena Basescu a postat pe contul sau de Twitter un link catre un articol care critica greselile de gramatica ale ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, si in care se afirma ca in cazul acestuia "regula a devenit exprimarea incorecta, iar exceptia corectitudinea".

HotNews.roFoto: Hotnews

Titlul articolului linkuit de Elena Basescu este "Inexactitudinile unui ministru fara diploma".

Anterior, Elena Basescu postase un alt link, cu titlul "Funeriu critica deputatii care uzeaza "inexactitudini".

Postarile Elenei Basescu vin dupa ce Daniel Funeriu afirmase, in fata unei comisii parlamentare: "Vad ca aveti tendinta sa tratati cu mare spirit de gluma propriiile dvs inexactitudini care duc la decizii foarte grave".

Elena Basescu a tinut si ea prima pagina a ziarelor, incepand cu celebra "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri".

Alte afirmatii celebre ale Elenei Basescu:

  • "Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine"...
  • "Optiunea mea este pentru domnul presedintele Emil Boc deoarece dansul a avut curajul sa ia niste reforme foarte dure, a caror ... a carui rezultat se va vedea cu siguranta peste un timp".
  • "Legislatia noastra, la care au participat si numerosi experti internationali, este in perfecta coordonanta (n.r. - in loc de concordanta, cum ar fi fost corect) cu cea europeana" (unica.ro)
  • In 2009, Elena Basescu declara, citata de Realitatea.net: "Si eu sunt o intelectuala, indiferent de ce au afirmat unii din PD-L, pentru ca am o facultate, am un master si voi face si doctoratul, si chiar daca am facut si eu simple greseli gramaticale, asta nu era un motiv ca unii din PD-L sa ma marginalizeze si sa imi refuze locul de a fi alaturi de ei pe lista".