Ziarul american The Hill scrie in editia electronica de luni ca presedintele Traian Basescu va avea marti, 13 septembrie, o intilnire cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Intr-un articol care prezinta agenda Casei Albe pentru aceasta saptamina, sursa citata scrie ca Barack Obama se va deplasa marti in Columbus, Ohio, pentru a-si sustine pachetul legislativ privind crearea de locuri de munca.

Sursa citata nu scrie nimic despre o intilnire Basescu - Obama.

Reamintim ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, va face marti, 13 septembrie, o vizita de lucru in SUA. Administratia Prezidentiala nu a dezvaluit pina acum agenda vizitei si nici numele interlocutorilor presedintelui Basescu.

Singura comunicare venita de la Cotroceni a fost un laconic comunicat de presa in care se scrie ca "Presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va afla la Washington, in data de 13 septembrie a.c., intr-o vizita de lucru, pentru finalizarea unor acorduri bilaterale intre Romania si Statele Unite ale Americii".

The Hill este o publicatie specializata in acoperirea lucrarilor Congresului SUA. Face parte din trustul News International, controlat de Rupert Murdoch, si este de orientare conservatoare.